Engelliler.Gen.Tr Forumları Sitesine Hoşgeldiniz.
Toplam 7 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 7 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Like Tree1Likes
  • 1 Post By sinandeniz

Konu: Engelli olmayıpta engelli raporu ile devlet memuru olanlar var!

Üye

Engelli olmayıpta engelli raporu ile devlet memuru olanlar var!

Dikkat bu çok önemli, şu aralar herkes işe girebilmek için özürlü raporu alma peşine düştü. Ben engelli bir devlet memuruyum ancak engelli olmayıpda engelli raporu alıp devlet memuru olmak isteyen ve bu raporlara haketmiş engelli kardeşlerimden daha kolay bir şekilde ulaşan vicdansızlar var. bunlara engel olmalısınız, yoksa engelli kardeşlerim iş diye beklerken gerçekte engelli olmayanlar işe girecekler. Lütfen buna dur diyelim

Üye
    Benim engeliliğim, özür durumum çok açık ve bariz bir şekilde belli çünki sağ kol dirsek altı amputasyonlusuyum. Binaenaleyh özür durumu gözle görülmeyen bariz hallerde mevcut arkadaşlarımda olabilir. Ancak özürlü olmayıpta eş dost vasıtasıyla özürlü raporu almaya çalışan bir çok insan var bunları duyuyor görüyor ve idrak ediyoruz vicdanları sızlatan bir konu bu. Çünki bir çok özürlü kardeşimin hakkı yenmektedir.

Üye
    Bilgilendirmen İçin Teşekkür Ederim Ama Bunu Almak bu Kadar Basit m i? Yani Doktora Gidiyor Rahatsızlıgı Takip Ediliyor Sonra heyete Giriyor + bu İnsanlar Nasil Yol İzlemelerinide Geçtim Bu Saatten Sonra Bu Ülkede Anca Rüşvetle Yaptirir Özel Hastanelerde Hiç Bir Şey Yaptiramaz... Benim Kararim ama Allah O İnsanlarida Nasil Biliyorsa Öyle Yapsin İlk Kez duydum Ve Şaşırdım

Üye
    TÜRKİYE de bir işin içine sehtekarlık girmezse ayıp olur mutlaka sahtekarlık olmalı nedir bu TÜRKİYE halkındaki sahtekarlık iştahı anlaşılamaz gayrimüslimlerde bile yok böyle bişe buda TÜRKİYE halkının farkı olsa gerek

Metin Ülgen KAYA likes this.

Üye
    Maliyeye ihbar edersiniz olur biter. Önerim şu bu konuda emin olmalısınız.

Üye
    Bunları anlatıyor olmak bile utandırıcı, ancak ne yazıkki bunları gün içinde duyuyor ve şahit oluyoruz. Engellilerin iş istihdamında alınan raporlara dikkat edilmez ise Ben Gerçekten Engelliyim diyecek olan hiç bir kimse iş ummasın, Çünki engelli olmayıp ve dahi vicdanlarında Engel olan insanlar bu raporlar ile işe başlayacaklar. Bu tür insan olmayı dahi haketmeyen hezeyan içerisindeki mahluklar engellemek için tüm engelli kardeşlerimi Gerekli kurumlara şikayetlerde bulunmasını mail yağmuruna tutmalarını ve bu olaya dikkat çekmelerini istiyorum Örneğin Başbakanlık, Sağlık Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Devlet Bakanı Fatma ŞAHİN'e, Cumhur Başkanlığına. Uyarılarımızı dikkate almalarını, daha kontröllü bir şekilde bu istihdamın gerçekleştirilmesini isteyebiliriz. Bakınız arkadaşlar ben bir kamu kuruluşunda çalışmaktayım ve bir engelli olarak çok şükür hayatımı idame ettirmekteyim benim bunlara ihtiyacım yok demek Vicdanlara, gönüllere ve akıllara ziyandır. Ben engelli kardeşlerime sesleniyorum ve umarım herkes üzerine düşeni yapar ve hakkı olanı alır ve kaybetmez, bu konu çoookk ciddi, umarım tüm engelli kardeşlerim hep kazanan ve hakkınızı arayan olursunuz. SAYGILARIMLA

Üye
    BAKIN ARKADAŞLAR BU YAZDIKLARIM BENİM ŞAHSİ KANAATLERİM DEĞİLDİR ÖNCELİKLE BUNU İYİ ANLAYIN, vE BENİ DOĞRUDAN İLGELENDİRMİYOR DEMEKDE VİCDANIMI RAHATLATMIYOR. Maliyeye şikayet etmeklende bitmiyor arkadaşım. Bu benim şahsi bir hesabım değil, bu hakkını savunan tüm yurttaşların ve özelliklede engelli kardeşlerimin hesabıdır ve olmalıdırda. Hangi birini şahsi şikayet edeceksin, bu konuya tüm kamu kuruluşlarının hassas ve duyarlı olması gerekiyor benimde arzım budur zaten. Bir bakıyorsun Gerekli Raporu almaya hak kazanan ve bu hakkı taşıyan insan bu Sağlık Raporlarını alamıyor , Bir bakıyosun ne idüğü belirsiz ZÜBÜKZADELER olmayanı alıyorlar. Allah aşkına hak bumu? Eğer hak buysa, Siz engelli dostlarımın hiç bir yerde hakkı yok bunu bilesiniz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)