Engelliler.Gen.Tr Forumları Sitesine Hoşgeldiniz.
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 15 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Haberegir.Com Engellilerin Sorunlarını Gündeme Taşımak İstiyor

Üye

Thumbs up Haberegir.Com Engellilerin Sorunlarını Gündeme Taşımak İstiyor

Merhaba arkadaşlar,

Haberegir.Com olarak engellilerin yaşadıkları sorunları gazetemiz de gündeme taşımak istiyoruz. Bu anlamda engellilerin kısıtlanan yaşam alanlarını toplumdan beklentilerini bizzat siz engellilerin ağzından gazetemiz aracılığıyla duyurmak istemekteyiz.

Bunu yapmak için sizlerden yardım bekliyoruz. Herhafta pazar günleri gazetemizin Sağlık ve Yaşam kategorisin de yayınlanmak üzere bir engelli arkadaşımızla roportaj yapmak isteriz. Roportaj soru/cevap şeklinde olacak herhafta biz yada sizler bir konu belirleyeceksiniz. Belirlenen bu konu çercevesin de sizlere gazetemizin editörleri tarafından sorular sorulacak sizler bu sorulara cevap vereceksiniz.
    İlk roportajı kabul ederlerse Halil beyle yapmak istiyoruz.

İlk roportajımız da Engelliler.Gen.Tr sitesinin kuruluş hikayesi ve amaçlarından bahsetmek istiyoruz.

Bu projemiz de bizlere destek vermek isterseniz bende sesimi duyurmak istiyorum diyorsanız lütfen konu altında roportaj yapmak istediğinizi belirtiniz.

Sizlere Halil bey aracılığıyla ulaşacağız. Bizimle temas kurmak için konu altına mesaj yazabilir, Halil bey'e özel mesaj yazabilir yada bize özel mesajla ulaşabilirsiniz.

Konuyla ilgili haber linkimiz, sitemiz üzerinden duyurumuz:

Şimdiden teşekkür ediyorum

Not: Bizimle roportaj yapmayı kabul edenler dilerlerse isimlerini saklı tutabiliriz. Bu tamamen roportaj yapılacak kişinin tercihine bağlı.

Konu Halil Yılmaz tarafından (01-07-2011 Saat 23:57:30 ) değiştirilmiştir.

Kategori Yöneticisi
    Blog Entries
    18
    Faydalı olacaksa ben yardıma hazırım...

Site Yöneticisi
    Blog Entries
    12
    Merhabalar, roportaj teklifinizi seve seve kabul ediyorum. Engelli bireylerin yaşadıkları sıkıntılara dair ne kadar çok yerde haber, makale yazılarsa bu konuya olan dikkat artacaktır. Zaten bizde bunu amaçlıyoruz. Site olarak elimizden gelen desteği vermeye hazırız.

Fırtına
    Guest
    merhaba,
    biz engelliler adına her zaman elimden gelen desteği yapmaya hazırım..

Kategori Yöneticisi
    Blog Entries
    18
    Engelliler.Gen.Tr Sitesi Kurucusu Halil Yılmaz'la Söyleşisi Haberegir.Com da yayınlanmıştır. İlgilenenler aşağıdaki linkten okuyabilirler...

Engelliler.Gen.Tr Sitesi Kurucusu Halil Ylmaz'la Sylei

Konu İskender Durgun tarafından (01-09-2011 Saat 13:23:21 ) değiştirilmiştir.

Üye
    Merhabalar, ilk söyleşimizi Yukarda İskender beyinde verdiği linkten anlaşılacağı üzre Halil beyle yaptık. 2. Söyleşimizi bu pazar 2 engelli arkadaşımızla yapmak istemekteyiz.
    Önümüzdeki Pazar 2. roportajı konusu "sonradan engelli olan" kişilerin engelliliği kabul etme/etmeme süreçleri engelli olduktan sonra yaşamlarında ki değişiklik konusu etrafında şekillenecektir.
    Bu nedenle sonradan engelli olan 2 arkadaşımızla roportaj yapmak istemekteyiz. Bu roportajda roportajı kabul eden kişilerin dilerlerse isimleri saklı tutulacaktır.
    Sonradan engelli olan 2 arkadaşımız bu başlık altında veya özel mesajla teklimize dönüş yapsınlar lütfen. Şimdiden hepinize teşekkür ederim.
    Not: Konu altında bizlere yardımcı olacağını belirten arkadaşlarımızdan sonradan engelli olan varsa lütfen belirtsin.
    Haberegir.Com Yönetimi

Konu Haberegir.Com tarafından (01-09-2011 Saat 14:21:45 ) değiştirilmiştir.

Kategori Yöneticisi
    Blog Entries
    18
    Alıntı Haberegir.Com Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Önümüzdeki Pazar 2. roportajı konusu "sonradan engelli olan" kişilerin engelliliği kabul etme/etmeme süreçleri engelli olduktan sonra yaşamlarında ki değişiklik konusu etrafında şekillenecektir.
    Bu nedenle sonradan engelli olan 2 arkadaşımızla roportaj yapmak istemekteyiz.
    26.03.2007 tarihinde engelli oldum. Ben size yardımcı olmaya çalışabilirim.....

Kategori Yöneticisi
    6 sene önce bende sonradan engelli olmuş bi omurilif felçliyim elimden geldigi kadar ve bilgilerimi ve sorunlarımı paylaşmaya hazırım..

Üye
    İskender ve Mehmet bey roportaj teklimizi kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Üye
    Yeniyim. Roportaj(!) yapacak yetkili/ilgili kişilerin donanımı nedir? Bir ayrıntıda neden ısrarla roportaj diye yazdıklarını anlamadım.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)