Anlıyorum...benim bir tane oğlum var yaradanın hediyesi,ama bir tane daha isterdim fakat sonradan engelli olunca ne yazık ki malum yetimi de kaybettim.Eşime evlat edinelim dedim fakat istemiyor net bir açıklaması da yok ama eminim çocuk esirgemeye gitsek ve koruyucu aile olarak bir evladı sarsak bir süre sonra o da isteyecek.Engelli olduktan sonra uzun süre hastanede yattım ve çocuğumu uzun süre göremedim gördüğümde ise yabancı gibiydik fakat şimdi herşey yoluna girdi sayılır.Evet önce kendinize güvenmeniz lazım.Hayırlısı olsun hakkınızda Allah gönlünüze göre versin.
n
[QUOTE=elif74elif;29115]Anlıyorum...benim bir tane oğlum var yaradanın hediyesi,ama bir tane daha isterdim fakat sonradan engelli olunca ne yazık ki malum yetimi de kaybettim.Eşime evlat edinelim dedim fakat istemiyor net bir açıklaması da yok ama eminim çocuk esirgemeye gitsek ve koruyucu aile olarak bir evladı sarsak bir süre sonra o da isteyecek.Engelli olduktan sonra uzun süre hastanede yattım ve çocuğumu uzun süre göremedim gördüğümde ise yabancı gibiydik fakat şimdi herşey yoluna girdi sayılır.Evet önce kendinize güvenmeniz lazım.Hayırlısı olsun hakkınızda Allah gönlünüze göre versin.
n[/QU
Çok şükür kötü günleri geride bırakmışsın yavrunu sağlıkla sıhhatle büyütürsün inşallah.dediğin gibi benim de hakkıma hayırlı olan olur inşallah
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Paylaş