Engelliler.Gen.Tr Forumları Sitesine Hoşgeldiniz.
Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 13 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 13 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Like Tree3Likes

Konu: Engelli Bir Çocuğu Evlat Edinir Miydiniz.?

Üye

Alıntı elif74elif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de hep insanların durumu iyi olduğu halde neden evlat edinmediklerini merak ederim.İnsanların farklı farklı kaygıları var sanırım.Sayın mevce hazır eşiniz evlat edinmeyi istiyorken bu konuyu bir düşünün derim.Şöyle de yapabilirsiniz,koruyucu aile olarak başlarsınız hem bir çocuğu sıcak sevginizle sararken siz de duygularınızı tartmış olursunuz.Kadın demek sevgi demek,kadın demek şefkat demek,kadın demek ana demek...her kadının içinde çıkmayı bekleyen ana vardır.Bu illa sizin çocuğunuz olacak diye birşey yok.Allah olmayana muhakkak versin ama ana bekleyen bu kadar çocuk,çocuk bekleyen bu kadar ana varken neden olmasın?Haddimi aştıysam özür dilerim.
    Kendime güvensem inan yapardım.

Üye
    Anlıyorum...benim bir tane oğlum var yaradanın hediyesi,ama bir tane daha isterdim fakat sonradan engelli olunca ne yazık ki malum yetimi de kaybettim.Eşime evlat edinelim dedim fakat istemiyor net bir açıklaması da yok ama eminim çocuk esirgemeye gitsek ve koruyucu aile olarak bir evladı sarsak bir süre sonra o da isteyecek.Engelli olduktan sonra uzun süre hastanede yattım ve çocuğumu uzun süre göremedim gördüğümde ise yabancı gibiydik fakat şimdi herşey yoluna girdi sayılır.Evet önce kendinize güvenmeniz lazım.Hayırlısı olsun hakkınızda Allah gönlünüze göre versin.
    n

Üye
    [QUOTE=elif74elif;29115]Anlıyorum...benim bir tane oğlum var yaradanın hediyesi,ama bir tane daha isterdim fakat sonradan engelli olunca ne yazık ki malum yetimi de kaybettim.Eşime evlat edinelim dedim fakat istemiyor net bir açıklaması da yok ama eminim çocuk esirgemeye gitsek ve koruyucu aile olarak bir evladı sarsak bir süre sonra o da isteyecek.Engelli olduktan sonra uzun süre hastanede yattım ve çocuğumu uzun süre göremedim gördüğümde ise yabancı gibiydik fakat şimdi herşey yoluna girdi sayılır.Evet önce kendinize güvenmeniz lazım.Hayırlısı olsun hakkınızda Allah gönlünüze göre versin.
    n[/QU

Çok şükür kötü günleri geride bırakmışsın yavrunu sağlıkla sıhhatle büyütürsün inşallah.dediğin gibi benim de hakkıma hayırlı olan olur inşallah

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)