acv benımde bağlandığında evrak gelmemişti, büyük postaneye gittim, postaların Diyarbakıra geldiği ilk yer yani orda raflarda bulduk aldım. Ayrıca o evrağın aynısını sgk merkezlerinden de çıktı olarak alabilirsin.
acv benımde bağlandığında evrak gelmemişti, büyük postaneye gittim, postaların Diyarbakıra geldiği ilk yer yani orda raflarda bulduk aldım. Ayrıca o evrağın aynısını sgk merkezlerinden de çıktı olarak alabilirsin.
Adı : E............ Soyadı : ERDOĞAN
T.C.Kimlik No :2******** Emekli Sicili :8*********
Vasi Adı : Vasi Soyadı :
Emekli Nevi : ---- Durumu : TAM PASİF
Aylık Durdurulma Tarihi : Aylık Durdurulma Nedeni : TANIMSIZ
Değişiklik Tarihi : Durumu :
Yazışma Tarihi : Yazışma Durumu :
Belge Açıklama Tarihi : Durumu :
Rapor Tarihi : Rapor Açıklama :
İşlem Tarihi : İşlem Açıklama :
Ödeme Tarihi : Ödeme Durumu :
Online Ödeme Tarihi : Online Ödeme Tutarı : 0.0
Online Ödeme Açıklama : Son Maaşı(1 Aylık) : Aylık almamaktadır.
Evrak Açıklamaları
Havale Yeri Evrak Tarihi Varide No İşlem Tarihi Açıklama
SİVAS VAL 14.09.2011 17503022 15.09.2011 Evrak sisteme kaydedildi.
SİVAS VAL 14.09.2011 17503022 02.02.2012 Evrak sisteme kaydedildi.
SİVAS VAL 14.09.2011 17503022 02.02.2012 Evrak işleme alındı.
online ödeme tarihim 19-ocak-2012, bu gün 6-şubat 2012 ziraat bankasına gittin toplu paramı yatırmamiş
+destiny07-- evrakların yeniden değerlendiriyor. hala bağlamamiş uygun olursa maaş bağlanır.
teşekkürler tam pasif olması çok kötü aktif veya işlemde yazması gerekiyordu demii ?
destiny07@ aylık bağladığı gün o saniyede aktif yazarlar. GSS'de 60/c3 otomatik geçiş olur. bekleyip sürekli takip et
bu ayın 28 'ine kadar vaktim var ondan sonra gss kapsamında 212 tl ödemem gerekecek .gelir testi yaptıramadım maaş evraklarım işleme alındığı için.tehlikeye girer diye gss yaptıramadım .sizce gelir testi yaptırııymmı
benimde online ödemem 19/01/2012 günlerdir arıyorum ama para yatmamış bugün tekrar aradım denek çıkmadı diyorlar bu ne anlama geliyor lütfen yardımcu olun
affedersiniz ödenek çıkmamış dediler
bir kaç gün daha bekleceğiz
En fazla 1-2 haftaya alırsınız. Nasıl olsa ödeme emri verilmiş.
halil bey benim 16 gün oldu bu gün ziraat bankası gittin toplu paramı hesaba yatırmamişlar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Paylaş