Engelliler.Gen.Tr Forumları Sitesine Hoşgeldiniz.
Sayfa 1 Toplam 4 Sayfadan 123 ... SonuncuSonuncu
Toplam 31 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 2022 Maaşı alıyorum işe başlayacağım ne yapmalıyım?

Üye

2022 Maaşı alıyorum işe başlayacağım ne yapmalıyım?

Kolay gelsin... 31.01.2012 tarihide işe başliyacam...özürlü maaşim aliyorum. 90 gün iş içersinde iptal etme şanşim varmiş. Dogru mudur??o zaman subat ayinda 29 gün çekiyo mart da maas alacam maaş aldiktan sonra iptal etme şanşim olabilir mi? Saygilar kolay gelsin...

Kategori Yöneticisi
    90 gün sonra maaşı kestirmeniz gerekiyor, yani bu duruma göre mart maaşını aldıktan sonra maaşı kestirin önerim şu şekilde olur, mart ayında maaşı çekin sonra işe başlama tarihini gösteren sigorta giriş evrakına birde dilekçe ekleyip 31.01.2012 yılında işe başladığınızı ancak maaşı yönetmelikte 90 gün sınırı olduğundan dolayı maaşı kestirmediğinizi ve martta maaş aldığınızı belirtin sonra maaşınızın durdurulmasını ve tarafınıza yazılı yanıt verilmesini isteyin son olarak dilekçeye işe başladıktan sonra 1 dönem maaşı aldığınızı ve bu maaştan dolayı ilerde sıkıntı çıkıp çıkmayacağınıda sorun bu yolu izleyin.

Üye
    31.01.2012 yılında işe başladığınızı ancak maaşı yönetmelikte 90 gün sınırı olduğundan dolayı maaşı kestirmediğinizi ve martta maaş aldığınızı belirtin sonra maaşınızın durdurulmasını ve tarafınıza yazılı yanıt verilmesini isteyin son olarak dilekçeye işe başladıktan sonra 1 dönem maaşı aldığınızı ve bu maaştan dolayı ilerde sıkıntı çıkıp çıkmayacağınıda sorun bu yolu izleyin. şu konuyu nasıl yapacam??

ben dilekçeyi nerden yazdırcam martda maaş aldıgım gün hemen dilekçe yazıp gönderirm öyle mi yapıyım???

Kategori Yöneticisi
    Şimdide yazılabilir yani işe başlayınca maaşı kestirmekle ilgili dilekçe yazılabilir ve mart ayında maaşı alıp almaycağınızı yazılı cevap olarak isteyin böylece mart maaşını alabilirsiniz yazısı gönderince maaşı alınca cezalı duruma düşmezsiniz. Dilekçe için yrdımcı olayım ben genel olarak bir dilekçe yazayım ondan yardım alın isterseniz.

Üye
    mehmet bey vallahi çok yardımcı olursu yaz bakalım dilekçeyi bekliyorum sizden haber..

Üye
    dilekçeyi ne zaman göndersin bana ?? iş görüşmeye gidicem ben??

Kategori Yöneticisi
    Sosyal Güvenlik Kurumu
    Primsiz Ödemler Genel Müdürlüğü
    Yaşlılar Sosyal Güvenlik Dairesi Başkanlığı'na

.../..../....

.....Sicil numarası ile halen 2022 maaşı almaktayım. 31.01.2012 tarihinde işe başlamış olmamdan dolayı maaşımın durdurulması gerektiğini ayrıca mart dönemine ait maaşı alıp almamam konusunda tarafıma yazılı yanıt verilmesi gerektiğini bilgilerinize arz ederim.

Adres
    isim soyisim
    tc numarası
    imza

Dilekçenin gönderileceği adres: Sosyal Güvenlik Kurumu, Primsiz Ödemeler Genel Müdürlüğü, Tuna Cad. No:7 Kızılay - Ankara

Böyle bir dilekçe işinizi görür burda netice size yazılı olarak gönderilir ve ona göre maaşı alırsınız yada almazsınız kurum büyük ihtimalle maaşı alabilirsiniz diye yazıp gönderecektir maaşı alınca o evrakı atmayın o sizde kalsın ilerde yersiz yanlış ödendi denirse kurumun evrakını gösterirsiniz.

Üye
    teşekkürler mehmet bey çok yardımcı oldusunuz allah razı olsun... şimdi bunu gönderdim cevap gelirse bi daha göndermem gerek yok dimi???

Kategori Yöneticisi
    Gönderin gelen cevabı alınca yine bize bi ulaşın evrak takip sitesinden de kontrol yaparız gelen neticeye göre bakarız duruma.

Üye
    evyallah sagol
    son bi sorum olacak
    .... sicil numarası ne yazacam numarası benim sicil numaram yok ki

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)