Bu konuda devlet bir açıklama yapmıştı sigorta getirileceğini söylemişti ancak halen uygulanmaya geçilmedi bu konuda detaylı bilgi aşağıdaki adrestedir.
Engelli ve muhtaçlara sigorta müjdesi
Bu konuda devlet bir açıklama yapmıştı sigorta getirileceğini söylemişti ancak halen uygulanmaya geçilmedi bu konuda detaylı bilgi aşağıdaki adrestedir.
Engelli ve muhtaçlara sigorta müjdesi
teşekkürler
neden bu sitede bişey sordumuzda acaba sordumuz konuya cevap vermiyorsunuz bari silmeyin ayıp arkakadaşım ayıp bu sitenin yöneticileri nerde kardeşim bu sitede ben üyeyim ve sordugum soruya bırakın cevabı bide üstüne siliyorsunuz herkesin burada bilgiye ihtiyacı var kim benim sorumu sildiyse onu allaha havale ediyorum
musti baba
Bu sitede siz dahil hiç bir üyenin sormuş olduğu sorular silinmez herkez elinden geldiğince bilgisi dahilinde cevaplamaya çalışır lütfen bu kadar ön yargılı olmayınız. Sorduğunuz soru evde bakım maaşıyla ilgili değildi bu bakımdan ilgili bölüme taşınmıştır ve orada cevaplanmıştır. Lütfen aşağıdaki linki tıklayınız boş yere bizleri itham ettiğinizi anlayacaksınız.
Şeker hastası teyzem için 2022 maaşı alınabilir mi?
Rica ederim egelihsn..
kusura bakmayın yönetici arkadaşlar isterseniz beni siteden üyeligimi silebilirsiniz
Arkadaşlar, bu konu altına yazılan mesajlar sadece bu konuyla alakalı olmak zorundadır. Başka konularda soru soracaksanız, forumda YENİ KONU açarak dile getiriniz. Aksi takdirde konu başlığı amacının dışına çıkar. Üyeliğini sildirmek isteyen varsa bana özel mesaj atsın sileyim. Gerekli gereksiz yerlere gerekli gereksiz mesajlar yazarak forumu çöpe çevirmeyin...
slm arkadaşlar bi sorum olucaktı bu ay ocak ayı yani erken yatıcakmış mağaşlar öylemi bilgisi olan varmı acaba teşekkürler ?
Öyle bir duyum yada bilgi ulaşmadı bize sanmıyorum erken yatacağını bekleyip görelim
selamün aleyküm arkadaşlar bursa yatmıştır ben bugün aldım hayırli olsun
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Paylaş