Tülay Hanım, Rica Ederim, Güzel Yorumunuz içinde ben Teşekkür Ederim![]()
Tülay Hanım, Rica Ederim, Güzel Yorumunuz içinde ben Teşekkür Ederim![]()
arkadaaşlar bu arada bazı arkadaşlar elazığ da yatmadı demişlerdi en son...ziaraat bankasıyla olan anlaşma bittiğinden dolayı bundan sonra TEB (türkiye ekonomi bankası) dan alacaklardır...bilginize
ziraat ban kasıyla annaşma bıttımı acaba her ilde geçerlimıdır yoksa sade elağzı içinmı geçerli
Şuan böyle bir bigi sadece Elazığdan geldi diğer illerde böyle bir durumdan bahsedilmedi. Ziraat bankasında anlaşması biten il varsa orada yaşayan üyelerimiz bizlerle paylaşırlarsa seviniriz.
arkadaşlar bursa bakım maaşı ayın kaçında yatıyoru acaba bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler
Bursa genelde ilk yatan iller arasında fakat tarihler belli olmuyor örneğin ocak ayında 3 de yatmıştı geçmiş aylara bakıldığında 8 veya 10 da yattığıda oldu muhtemelen önümüzdeki hafta içinde yatar diye düşünüyorum.
ilginiz için çok teşekkür ederim saygılarımla
Bursa İnegöl ilçesinde oturmaktayım.Bu ay bakım maaşımız yatmadı.İnegölde %50 ücretler yatmış.%50 yatmamış.Bursa genelinde bir problemmi var.İlgilenen birileri var mı?
bende bursa inegöl de oturuyorum ben bakım maaşını ocak ayında çektim
merhabalar ben siteye yeni üye oldum bir sorum olacak halam evde bakım parasınabaşvurdu tüm evraklar teslim oldu ve doktorlar ocak başında eve geldiler maaşı nezamanyatmaya başlar bu konuda çok bilgimiz yok yardımcı olursanız sevinirim bu arada istanbuldayız
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Paylaş