Engelliler.Gen.Tr Forumları Sitesine Hoşgeldiniz.
Toplam 7 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 7 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Evde Web Tasarımı Yapıyorum

Üye

Evde Web Tasarımı Yapıyorum

Ben % 93 ağır engelli kas hastasıyım. Evden web tasarımı yapmaktayım. Profesyonel olarak sıfırdan veya bozuk sitelerinizin tasarımlarını yapıyorum. Özellikle 2012 yılında her işletmeye zorunluluk haline gelecek olan web sitelerinin tasarımlarını yapıyorum. Öyle çok büyük holdinglere tasarım yapmadım. Ancak bulunduğu yerde ismi olan, çeşitli iş alanlarındaki firmalara web sitesi yapıyorum. Firmasının veya işletmesinin bir web sitesinin olmasını isteyenlere, talep ettikleri şekilde tasarım yaparım.

Yapmış olduğum sitenin sorumluluğu, güncellemeleri site sahibinin istediği sürece tamamen bende olacaktır. Ücret konusunda çok fazla sıkıntı olmaz.

MSN: futbol-kolik@hotmail.com
    TEL: 542 838 34 27

Sağlıcakla Kalın..

Üye
    Yapmış olduğunuz herhangi firma sitesinin web adresini referans amaçlı verebilirmisiniz?

Üye
    Alıntı diyalektik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yapmış olduğunuz herhangi firma sitesinin web adresini referans amaçlı verebilirmisiniz?
    Tabii yapmış olduğum sitelerden bazıları; İnşaat sektöründe bayiilik yapan Aykut Ticaret Manavgat Insaat ve Insaat Malzemeleri ve Tel Örgü alanında faaliyet gösteren Ana Sayfa ...
    Yapmış olduğum sitelerin tasarımlarının büyük bir bölümünü müşterilerimizin zevkine göre yapmaktayız. Yanii istekleriniz doğrultusunda siteler tasarlayabiliriz...

Banned
    Web Tasarımı | Web tasarım laboratuvarı bu siteden de profesyonel web tasarımları yaptırabilirsiniz.

Üye
    bir dizi izleme domainim buşlunuyor buna güzel bir scriğt yazabilirmisin bptlarla birlikte maliyeti ne olur mesajını bekliyorum

Üye
    Sevgili arkadaşlar bende devlet memuruyum ve ek olarak 10 yıldır webmasterlik yapıyorum şimdiye kadar birçok şahıs, kurum, kuruluş şirket ve kişisel web sitelerini %100 müşteri memnuniyetiyle yaptım 3 günde teslim edip 24 saat 365 gün teknik destek ve 10 yıl garenti veriyorum siz sadece sitenizin ismini belirliyorsunuz ben size 3 gün sonra anahtar teslimi site yapıyorum siteleri piyasanın yarı fiyatına ve sizin istediğiniz şekilde yapıyorum ayrıntı için iletişim HAbERSAN 05379309732 gelin bu işi çorun çocuğun eline bırakmadan tamamen profösyönel şekilde sizin istediğiniz şekilde yapalım...

Üye
    bende Php & Asp Asp.net Flash Web yazilim biliyorum ama Para İçin İş değil Zevk İçin yap boz Yapiyorum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)