bende gerekli meilleri attım. msn kişi listemdeki tüm arkadaşlarıda konudan haberder ettirdim. Onlarada arkadaşlarına iletmelerini söyledim.
bu konuda herkes elinden cabayı harcamalı site olarak bu işi birazda biz üyeler üstlenmeliyiz.
bende gerekli meilleri attım. msn kişi listemdeki tüm arkadaşlarıda konudan haberder ettirdim. Onlarada arkadaşlarına iletmelerini söyledim.
bu konuda herkes elinden cabayı harcamalı site olarak bu işi birazda biz üyeler üstlenmeliyiz.
mail gönderen arkadaşlara teşekkür ediyorum..
bu kampanya ya ne kadar çok katılım olursa sesimiz o kadar çok duyulur ve istediğimizi elde ederiz..
evet arkadaşlar,
arkadaşlarımızın mağduriyetinin giderilmesi için sessiz kalmayalım lütfen..!
gönderdik bakalım umarım maillerimizi okuyan devlet büyüklerimiz değerlendirmede kalmayıp işleme alırlar![]()
bende bu kampanyayı destekliyorum. 2022 maaşlarının aylık olarak verilmesi çokdaha iyi olacaktır.
Ben de yeni bir üyeyim ve bu konuyu gördüm, gerçekten biz engelliler için yapılabilecek en iyi yaklaşımlardan biridir. Canı gönülden destekliyorum ve bende mail gönderdim. Hayırlı haberler alırız insallah..
inşaallah kolibri..
çok teşekkürler arkadaşlar..
bu uygulama çok süper oldu gerçekten konuyu açan arkadaşa ve destekleyen tüm arkadaşlara canı gönülden teşekkür ediyorum..mantığını anlayamıyorum
zaten ha 3 ayda bir vermişsin ha aylık vatandaş aylık olarak istiyor bunu gerçekleştirmek ne kadar zor olabilirki..saygılarımla..
merhaba arkadaslar 3 ayda bır odenenen 2022 aylıkların ve duzensız bır sekılde odenen evde bakım aylıkları ıcın sizler gıbı aynı adreslere defalarca maıl attım akime kadar fakat bu sekılde bır ses duyamadık ama bunu tv medya gazate gıbı basın kuruslarına sesımız duyarabılırsek baskın sekılde daha etkılı olacagımızı düşünüyorum ya sızce arkadaslar
tekrar yazalım bu dilekçeyi tekrar diriltelim bu kampanyayı. dikkate almaları için neler yapabiliriz
Dilekcenin neyini tekrar yazıyorsunuz anlamadım. Burada örnek bir metin var. Yapılması gereken tek şey ilgili metnin konuda belirtilen ilgili e-posta adreslerine gönderilmesi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Paylaş