aynen hayırlısıyla açıklanmasını temenni ediyorum özkan bey .
aynen hayırlısıyla açıklanmasını temenni ediyorum özkan bey .
Günlük olarak ÖSYM:::T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi , Özürlü ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü | Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı | , DPB --> Bu 3 siteyi günlük olarak kontrol etmenizde fayda var ...
özkan bey teşekkürler takip etmeye çalışıcam sizde herhangi bir bilgi aldığınızda banada ileti gönderirseniz sevinirim.
Tamam Esra Hanım, herhangi bir gelisme olduğunda haber vermeye çalışacağım...
teşekkür ederim özkan bey
Rica Ederim Esra Hanım![]()
özkan bey sesiniz çıkmıyor sanırım henüz bir gelişme yok heralde ...
esra hanım gelisme oluyor, sağolsun Bakan Fatma ŞAHİN farklı farklı açıklamalar yapıyor.. Bizde onu yorumluyoruz..Sınav tarihi hususunda..Bu arada ÖMSS ile ilgili güzel bir konu actım, okumanızı tavsiye ederim : http://engelliler.gen.tr/f58/ozurlu-...-cevabi-12063/
özkan bey verdiğiniz linki okudum gayette başarılı buldum teşekkür ediyorum... halen bir gelişme olmaması diğer engelli kardeşlerimiz gibi beni de biraz kızgın duruma getiriyor ama sabır ve heyecanla beklemeye devam herşeyin hayırlısı güzeldir. bu arada verdiğiniz ösym linki sık sık takip etmekteyim sadece...
Rica Ederim Esra Hanım... 4-5 Aylık Sürecte Karşılaştığım en cok sorular bunlardı ve TOP 10 Olarak duşunup paylaşmak istedim ... Ewt bende ÖSYM nin linkini gunde 4-5 kere takipteyim ...Sabır diyorum tum engelli kardeşlerimize
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Paylaş