Engelliler.Gen.Tr Forumları Sitesine Hoşgeldiniz.
Sayfa 3 Toplam 28 Sayfadan BirinciBirinci 1234513 ... SonuncuSonuncu
Toplam 275 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Like Tree66Likes

Konu: ÖMSS İçin Hazırlık Kursu Açılan İl Var Mı?

Üye

Ozkancey tşkler bire bir ilgilendiğin için . Kimse böyle ilgi göstermez .

Mesut Onur likes this.

Kategori Yöneticisi
    volkqn rica ederim.. Sonuc olarak başimdan geçen tecrübeler, diğer Arkadaşlar için örnek olması nedeniyle paylaşmak istedim

Mesut Onur likes this.

Kategori Yöneticisi
    Blog Entries
    75

Merzifon'da ÖMSS Kursu Açılacak

Bedensel Engelliler Yardımlaşma Derneği Başkanı Keriman Topal, yaptığı açıklamada, Merzifon'da engelli vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırmak amacıyla çeşitli etkinlikler ve çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Topal, Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü işbirliği ile özürlülülerin iş sahibi olmalarını sağlamak amacıyla ÖMSS kursu açılacağını ifade etti.

Kursa katılmak isteyenlerin lise ve dengi okul mezunu olması şartının arandığını belirten Topal, "29 Nisan'da lise ve dengi okul mezunu olan özürlüler arasında yapılacak olan ÖMSS'ye hazırlanmak isteyenlerin Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğüne giderek kayıt olabilecekler. Hafta sonları gerçekleştirilecek olan kurslardan faydalanan engellilerin yapılacak sınavda başarı sağlayarak meslek sahibi olmalarını ümit ediyoruz. Engellilerin eğitim seviyesini yükseltmek, engelli bireylerin de kamuda çalışmasına olanak sağlamak en büyük hedefimizdir" dedi.

ozkancey likes this.

Üye
    istanbul bağcılar belediyesinde çalışan babama durumu anlattım ve bana gerekli mevkilere söylediğini bir kaç gün içinde haber vereceğini söyledi istanbulda ya da bağcılarda kursun ne zaman olacağını bir kaç güne paylaşacağım

volkqn likes this.

Üye
    ender . gzl haberler bekliyoruz .

Üye
    ozkan bey omss ıcın ne ewraklr lazım bn orta okul mezunuyumm grebılırmıyımmm

Üye
    izmitte sordum adamlar ne oldugunu dahi bilmiyor Gülüp Çıktım

Kategori Yöneticisi
    Blog Entries
    75

Samsun'da ÖMSS kursu açılıyor

29 Nisan 2012'de yapılacak Engelli Memur Sınavı'na katılacak olan engellilere Türkiye Beyaz Ay Derneği Samsun Şubesi'nce ücretsiz kurs verilecek. 70.kez Okundu

29 Nisan 2012'de yapılacak Engelli Memur Sınavı'na katılacak olan engellilere Türkiye Beyaz Ay Derneği Samsun Şubesi'nce ücretsiz kurs verilecek

Eski AK Parti İstanbul Milletvekili Lokman Ayva'nın genel başkanı olduğu Türkiye Beyaz Ay Derneği, Samsun'da şube açtı. Dernek kuruluşunun hemen ardından, engelli memur adayları için Samsun İlkadım Halk Eğitim Merkezi ile protokol imzalayarak, ücretsiz olarak kurs açma kararı aldı.

Beyaz Ay Derneği Şube Başkanı Ali İmalı gazetemize yaptığı açıklamada, 29 Nisan tarihinde özürlü memurluk sınavı yapılacağını hatırlatarak, Samsun'da da fazla sayıda engellinin bu sınava katılmasının beklendiğini kaydetti. Bu amaçla İlkadım Halk Eğitim Merkezi ile engelli yurttaşların sınava hazırlanmalarını kolaylaştırmak amacıyla kurs düzenleme kararı aldıklarını söyleyen İmalı, "Kurslarımız 15 Ocak-15 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek. Hafta içi 30 saat olarak öngörülen kurslarımız ücretsiz olarak verilecek. Halk Eğitim Merkezi öğretmenlerince engelli memur adaylarına Türkçe, matematik, coğrafya, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi ve anayasa dersleri verilecek" dedi. Kursa başvurmak isteyen özürlü memur adaylarının kendileri ile irtibata geçmelerini isteyen İmalı, "Bunun için 0 506 272 78 46 ya da 0543 305 41 80 numaralarından iletişime geçebileceklerini belirtti.

Ayrıca Başkan İmalı Tüm engelli ve engelsiz vatandaşlarımız için eğitim faaliyetlerimiz bundan sonra farklı projelerle devam edecek" diye konuştu

ozkancey likes this.

Kategori Yöneticisi
    Alıntı aly71 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ozkan bey omss ıcın ne ewraklr lazım bn orta okul mezunuyumm grebılırmıyımmm
    aly71 ortaokul mezunları artık ilköğretim mezunu olarak kabul ediliyor.. 29 Nisan 2012 tarihinde yapılacak olan ÖMSS'ye Noter Huzurunda Kura ile katılabileceklerdir.

Arkadaşlar İlköğretim Mezunlarının Kura ile atanması Hakkında :

ÖMSS 'ye Başvuracak ilköğretim mezunları ilk etapta ÖMSS başvuru formunu doldurup diğer evraklar kimlik sağlık raporu sertifika ÖMSS başvuru bürolarına vereceklerdir daha sonra başvurunuz onaylandıktan bir süre sonra tercih kılavuzları yayınlanacaktır bu tercih kılavuzuna göre çalışmak istediğiniz kurumları kura başvuru belgesinde seçerek doldurup ilgili merkeze vermek suretiyle kuraya tabi olacaksınız.noter huzurunda bilgisayar ortamında yapılacak kura sonucu işe yerleştirileceksiniz . ÖMSS icin Sınav Klavuzu Daha yayımlanmadı.. Yani ÖMSS Başvuruları daha başlamadı. Sınav Klavuzu Ocak Ayı Sonlarına dogru yayımlanınca , ÖMSS Başvuruları da Şubat Ayının başlarında olacağını tahmin etmekteyiz...ÖMSS icin Başvuru Evrakları da Sınav Klavuzu yayımlanınca belli olacaktır... Saygılarımla ...

Kategori Yöneticisi
    Alıntı ender Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    istanbul bağcılar belediyesinde çalışan babama durumu anlattım ve bana gerekli mevkilere söylediğini bir kaç gün içinde haber vereceğini söyledi istanbulda ya da bağcılarda kursun ne zaman olacağını bir kaç güne paylaşacağım
    ender paylaşımlarını bekliyoruz ...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)