Engelliler.Gen.Tr Forumları Sitesine Hoşgeldiniz.
Sayfa 3 Toplam 17 Sayfadan BirinciBirinci 1234513 ... SonuncuSonuncu
Toplam 161 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Like Tree12Likes

Konu: ÖMSS (Özürlü memur seçme sınavı) 2012 nisan ayında yapılacak!

Üye

sağolsun özkan abi.

Kategori Yöneticisi
    Rica Ederim world56 Kardeşim. Yardımcı Olabildi İsem Ne Mutlu Bana..

Üye
    meraba özkan abi matematiğin ve türkçenin yargı yayınlarınında hangi konuları var kpss kitabından çalışıcamda eğer kpss kitabının içinde çıkmayan konularda varsa boşuna çalışmıyım

Kategori Yöneticisi
    eren1984 kardeşim ÖMSS yeni bir sınav olduğu için şu çıkar bu çıkar diyemiyorum inan.. Bende şu anda kapsamlı çalışmaya başlamadim.Ancak tarih konusunda ben 11. sinin inkilap tarihi ve Atatürkçülük kitabı satın aldım..Ondan başlamayı düşünüyorum.. Matematikte de karışık ve zor olan konulara bakmanı kişisel olarak tavsiye etmem..Bende calişmadiğim icin şu anda konu ismi veremiyorum..KPSS ye calisiyomus gibi dusunmek lazim.. Ancak basit konulara da mutlaka ağırlık vermeli, cunku seviye bazen cok basite inmis gecmis yıl özürlü sorularında

Üye
    çok teşekkür ederim özkan abi

Kategori Yöneticisi
    Alıntı eren1984 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok teşekkür ederim özkan abi
    Rica ederim eren1984 .. ÖMSS konusunda gelişmeler oldukça ya da sınav soruları - konuları hakkında gelismeler olursa paylaşmaya dewam edeceğim

eren1984 likes this.

Kategori Yöneticisi
    ,Arkadaşlar Devlet Personel Başkanlığı'nı ( DPB ) telefonlar arayan bir arkadaşımıza ÖMSS ile ilgili söylenenleri aynen aktarıyorum: SInav Mevzuatı ( Sınav Yönetmeliği ) 'nın 1 ay içerisinde çıkacağı ( Tahminen Aralık ayı ortalarına doğru ) bilgisi alınmıştır. Ayrıca telefonda konuşulan görevli kişi sınavı yapacak kurumun kanaatince ÖSYM olacağı yönünde bilgi vermiştir. Bu bilgiler net olmamakla birlikte , en ufak bir bilginin de faydalı olacağı düşüncesiyle paylaşmak istedim.. .

Üye
    arkadaşlar burada bir açıklama var. 29 bin boş özürlü memur kadrosu var - Ekonomi haberleri - Haber7 haber7.com - Güncel Haberler, Son dakika haberleri ---- Bu noktada haber var

Lise ve üniversite mezunlarının memurluk için KPSS gibi sınava tabi tutulacağını, ilkokul mezunlarının ise kura ile atanacağını ifade eden Çiftçi, şöyle konuştu:
    ''Şu an için 29 bin boş özürlü memur kadrosu var. Bu boş kadroları sağlıklı bir şekilde doldurmak istiyoruz. Nisan'a kadar çalışma yapacağız. Devlet Personel Başkanlığı da bu konuda çalışma yapıyor. Ne kadar personel alınacak bunu belirleyecekler. Devlet Personel Başkanlığı hangi branşlarda memur ihtiyaçları olduğunu kurumlara soruyor. Bunun sonunda KPSS gibi duyuru rehberi hazırlanacak. Adaylarda tercihlerini yapacak ve aldıkları puanlara göre atanacak.''

yukarıda aylinin çiftçinin söylediği kırmızı yazılı olan nisan ayına kadar çalışma yapacağız diyor sayın aylin çiftçi. acaba sınav mayıs temmuz aylarında mı olacak?

Kategori Yöneticisi
    Alıntı world56 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar burada bir açıklama var. 29 bin boş özürlü memur kadrosu var - Ekonomi haberleri - Haber7 haber7.com - Güncel Haberler, Son dakika haberleri ---- Bu noktada haber var

Lise ve üniversite mezunlarının memurluk için KPSS gibi sınava tabi tutulacağını, ilkokul mezunlarının ise kura ile atanacağını ifade eden Çiftçi, şöyle konuştu:
    ''Şu an için 29 bin boş özürlü memur kadrosu var. Bu boş kadroları sağlıklı bir şekilde doldurmak istiyoruz. Nisan'a kadar çalışma yapacağız. Devlet Personel Başkanlığı da bu konuda çalışma yapıyor. Ne kadar personel alınacak bunu belirleyecekler. Devlet Personel Başkanlığı hangi branşlarda memur ihtiyaçları olduğunu kurumlara soruyor. Bunun sonunda KPSS gibi duyuru rehberi hazırlanacak. Adaylarda tercihlerini yapacak ve aldıkları puanlara göre atanacak.''

yukarıda aylinin çiftçinin söylediği kırmızı yazılı olan nisan ayına kadar çalışma yapacağız diyor sayın aylin çiftçi. acaba sınav mayıs temmuz aylarında mı olacak?
    world56 Nisan'a kadar çalışma yapacağız cümlesinden bence çok net bir ifade anlaşılmıyor..Senin bu sınavı Temmuzda yapılmasını istediğini biliyorum world56 ancak bence net bir ifade yok..Burada bahsettiği iki konu var bence, birinci Devlet Personel Başkanlığı'nın boş kadroları belirleyip, sınıflamaları yapıp, ihtiyac olan personel sayısını belirlemek ve ikinci olarak ta ÖMSS sınavının hazırlığı.. Ben bu açıklamalardan bunu anladım..world56 senin yapman gereken en önemli şey Sınav Klavuzunun ( SInav Yönetmeliğinin ) Çıkmasını beklemektir. Bu da en yakın Aralık 2011 ayında olacağı kanaatindeyim..Tahminim de 15 Aralık 2011 civarlarında..

Üye
    Alıntı ozkancey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    world56 Nisan'a kadar çalışma yapacağız cümlesinden bence çok net bir ifade anlaşılmıyor..Senin bu sınavı Temmuzda yapılmasını istediğini biliyorum world56 ancak bence net bir ifade yok..Burada bahsettiği iki konu var bence, birinci Devlet Personel Başkanlığı'nın boş kadroları belirleyip, sınıflamaları yapıp, ihtiyac olan personel sayısını belirlemek ve ikinci olarak ta ÖMSS sınavının hazırlığı.. Ben bu açıklamalardan bunu anladım..world56 senin yapman gereken en önemli şey Sınav Klavuzunun ( SInav Yönetmeliğinin ) Çıkmasını beklemektir. Bu da en yakın Aralık 2011 ayında olacağı kanaatindeyim..Tahminim de 15 Aralık 2011 civarlarında..
    ÖMSS sınavına hazırlanmakta fayda da var. nisan ayı biraz zor olabilir. çünkü sınav takvimi hazır olmadığından dolayı temmuz aylarında olacağını düşünüyorum. çünkü sınav takvimi hazır değil. tıpkı KPSS gibi düşünelim KPSS nin sınav takvimi belli olduğu için. söylemiş olduğunuz " Sınav Klavuzunun ( SInav Yönetmeliğinin ) Çıkmasını beklemektir. Bu da en yakın Aralık 2011 ayında olacağı kanaatindeyim..Tahminim de 15 Aralık 2011 civarlarında.. " aralık ayının ortalarında açıklanacağı haberi nerede yazıyor özkan abi.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)