Rica Ederim, yalvaçlı_32 , zaten sizin sorularınız için bu siteyi açıldı ve elimizden geldiği kadar herkese yardımcı olmaya çalışıyoruz ...
Rica Ederim, yalvaçlı_32 , zaten sizin sorularınız için bu siteyi açıldı ve elimizden geldiği kadar herkese yardımcı olmaya çalışıyoruz ...
özkan abi bir kaç sorum olacaktı ben unıversıte ögrencısıyım ve %40 özürlü raporum var sınavdan ıyı not alır ve yerleşme işlemim olursa üniversite ile işi aynı anda götürebiliyor muyum kocaelide iş istihdamı yaparlar mı ve basvuru tarihi ne zman acıklanacak her yerden basvuru yapabiliyormuyum bu aralarda ankaraya gıtmem lazım oradan da basvurabılıyor muyum cevaplarınız için tşk ederim şimdiden =)
karakartal1; ÖMSS 29 Nisan 2012 tarihinde yapılacak... Önce sınava girip bir puan alacaksın, sonrada tercihler yapacaksın..Muhtemelen Kocaeli ilinde de kontenjan olacaktır.. Sınav Klavuzu daha yayınlanmadığı için başvuru tarihleri konusunda bir yorumum yok, ancak 15 - 20 içinde başlamasını bekliyoruz.. Sanırım her ilde ÖMSS Başvuru Bürosu olacaktır, sende istediğin ilden başvuru yapabiilirsin.. Sınav Klavuzu cıkınca bu detayları da orada daha net gorebileceğiz... İşe yerleştiğin takdirde, bir şekilde Üniversite ile birlikte götürebileceğini düşünüyorum... Sonucta devamsızlık konusunda hocalarınla konuşur, ders notlarını da arkadaslarından aldığında sorun kalmaz düşüncesindeyim...Saygılarımla ...
herkese merhaba. öğretmenler için de sınav yapılacak mı? bu konuda bilgisi olan var mı?
oykucu05 Özürlü Memur Seçme Sınavı ( ÖMSS ) Tarihinde ilk kez 29 Nisan 2012 tarihinde ÖSYM tarafından yapılacak...Sınav Klavuzu daha yayınlanmadığı için bir çok belirsizlik ve soru işareti mevcut... Sizin sorunuzda ancak ÖMSS için Sınav Klavuzu yayınlandığında belli olacaktır.. Şubat ayı ortalarına doğru Sınav Klavuzunun yayınlanmasını beklemekteyiz... Sınav Klavuzu yayınlanınca, ÖMSS Başvuru Tarihleri ve diğer sorularda cevabını bulacaktır.. Ancak MEB Özürlü Öğretmen Kontenjanı bildirirse ve Devlet Personel Başkanlığı da çalışması sonucunda, Öğretmen Alımı Kontenjanına karar verirse; Eğitim Bilimleri Mezunları için Eğitim Bilimleri Sınavı da olacağı kanısındayım...Ancak bu net bir bilgi değil, benim kişisel yorumumdur.. Ayrıca 3 EKİM 2011 tarihinde yayımlanan ÖMSS Yönetmeliği'nde Şu madde yer almaktadır :
Yerleştirme
MADDE 15 2) Milli Eğitim Bakanlığınca yapılacak özürlü öğretmen atamalarına ilişkin yerleştirme işlemleri, ÖMSS sonuçlarına göre adı geçen Bakanlıkça yapılır.
3 Ekim 2011 ÖMSS Yönetmeliği Link'i : http://www.resmigazete.gov.tr/eskile...20111003-7.htm
sınav klavuzu yayınlanmadı mı daha ocak sonunda yayınlancaktı![]()
yalvaçlı_32 ÖMSS için Sınav Klavuzu daha yayınlamadı. Şubat ayı ortalarına doğru yayınlanmasını beklemekteyiz
tşk ederim özkan abı basvru tarıhlerı baslayınca haber verecek mısınız?
selam arkadaslar sınav kılavuzu yayınladımı acaba takip edemedim ?
karakartal1 ÖMSS Başvuru tarihleri belli olduğunda sitemizden haberdar olabilirsiniz, sitemizi günlük olarak takip etmenizde yarar var. Sınav Klavuzu daha yayınlanmadığı için Başvuru Tarihlerini de bilemiyoruz..
sevecen53 Sınav Klavuzu daha yayınlanmadı. Yayınlandığında Sitemizden duyurusu yapılacaktır.. Ayrıca size vereceğim bir link'te ÖMSS Hakkında Tüm Sorulara, Klavuz yayınlanana kadar Cevap Bulabilirsiniz : http://engelliler.gen.tr/f58/ozurlu-...-cevabi-12063/
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Paylaş