Rica Ederim Nuray.Grafiker hanım, sizede kolay gelsin ...
Rica Ederim Nuray.Grafiker hanım, sizede kolay gelsin ...
ben e kaynak bulamıorum nette kitap almadm elimde 2010 kpss kitabı var nerden çalışabiliim yardmvı olursanz sevnirim
zehra Hanım, 29 Nisan 2012 tarihinde yapılacak olan ÖMSS için Sınav KLavuzu daha yayınlanmadı... ÖMSS nin daha öncede bir örneği olmadığı icin net bir kaynak'ta yok şu anda.. Sınav Klavuzu yayınlanmadığı için Sınav Konuları da daha belli değil... Ben bir link vereceğim, orada önceki Özürlü Personel Sınavında çıkmış Konular ve Dersler mevcut.. Sınav Klavuzu yayınlanıncaua kadar her turlu kaynaktan o konulara çalışabilirsiniz ... Link : http://engelliler.gen.tr/f58/omssye-...liklari-11747/
zehra hanım ayrıca, Mesela ben İnkilap Tarihini 11. sinif Zirve Yayınlarının T.C. İnkilap Tarihi ve Atatürkçülük Kitabından çalışıyorum.. NT Mağzalarında bulabilirsiniz.. Sınav Klavuzu yayınlanana kadar bu şekilde çalışmanızı öneririm.. KPSS Konu anlatımlı kitaplar olabilir, YGS - LYS Konu Anlatımlı kitaplar olabilir.. Alternatif cok.. Verdiğim linkten konulara bakip, buna uygun kaynaklardan çalışabilirsiniz... ÖMSS Kitaplarıda piyasada var, ancak Eski Personel Sınavlarına Yönelik Kaynaklar onlar.. Eskiden Sınavı MEB ( EĞİTEK ) yapıyordu.. ÖMSS yi ÖSYM düzenleyeceği için, soru sayılarının artacağını ( 100 Adet Soruya Cıkacağını ) tahmin ediyoruz..Cevap şıkları önceden 4'lü idi, ÖMSS de 5'li cevap şıkkı olacağını tahmin etmekteyiz.. SInav Klavuzunun cıkmasını sıkı sıkıya takip edin. Sitemizde guncel olarak gelismeleri bulabilirsiniz.. Ayrıca ÖSYM:::T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi ve Özürlü ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü | Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı | sitelerinden de takip edebilirsiniz .. Saygılarımla...
teşekkürler.. bu sorular çok iyi geldi. almış olduğumuz kitap maalesef yetterli eğil.
tweety_82; Rica Ederiz.. Size bir Tavsiyem daha var : Aşağıdaki LİNK'lerin Hepsi İşinize yarayacağını umuyorum... İyi Calismalar ...
1-) ÖMSS (Özürlü Memur Seçme Sınav) Hazırlık: Soru Örnekleri ve Cevapları
2-) ÖMSS (Özürlü Memur Seçme Sınavı) İçin Kaynak Kitap, Notlar, Dökümanlar
3-) ÖMSS'ye Hazırlanırken,SINAV KLAVUZU Yayınlanıncaya Kadar Çalışılacak Konu Başlıkları
4-) ÖMSS Sınavında hangi konulara çalışmalıyım?
5-) ÖMSS'yi Düzenleyecek Olan ÖSYM'nin Yaptığ Tümı Sınavların Arşivi
çok ama çoook tşkkürler dua edin inş
ogzhan55555 Rica Ederiz ... ALLAH Hepimizin YAR & YARDIMCISI OLSUN İnsallah
Amin inşallah
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Paylaş