Engelliler.Gen.Tr Forumları Sitesine Hoşgeldiniz.
Sayfa 3 Toplam 10 Sayfadan BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu
Toplam 98 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Like Tree14Likes

Konu: ÖMSS Sınav Tarihi Kesin Olarak Belli mi ?

Üye
    Blog Entries
    2

Özkancey bey, Kişisel bilgilerinizi paylaştığınız için teşekkürler. Benim sorum olacak umarım kişisel bilgileriniz arasında cevabı vardır şaka ettim kızmak yok
    Abı şunu soracam, Bazı arkadaşlar ömss kurslarının açıldığını söylüyor bazısı daha açılmadığını söylüyor. Resmi herhangi bir açıklama yok fakat bazı arkadaşlar açıldığını iddia edince, yalan atmaları için bir sebeb göremiyorum. sizce bu karışık durum neyden kaynaklanyor olabilir. Bazı yerlerde açılmış bazı yerlerde açılmamış olabilir mi?

Kategori Yöneticisi
    Keko insanlari yanlış yönlendirmemek adına kendi yorumlarım olduğunu belirtmek istiyorum... T.C. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Özürlü ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Aylin ÇİFTÇİ iki ayrı platformda ÖMSS kurslarının açılacağını ve Ocak 2012 - Mart 2012 ( Nisan 2012 'ye kadar ) Tarihleri arasında yaklaşık 3 ay olacağını açıklamıştır. Bazı illerde açılmış olduğunu duyduğun kurslar gönüllü dernekler vasıtasıyla düzenlenmiş kurslar.. Örnekler: Isparta'da , Şanlıurfa'da , Karaman'da ( Beyazay Derneği Araclığı ile ) vs vs .. Devletin Öncülüğünde şu anda ÖMSS Kursu açılması zaten mantıklı değil, çünkü Sınav Klavuzu yayımlanmadı, konular belli değil.. Konular belli olmamışken, devlet ÖMSS kursu nasıl düzenleyecek... Ayrıca ÖMSS Kurslarının organizasyonunu da Devlet Personel Başkanlığı öncülüğündeki, ona bağlı olan İŞKUR ve Halk Eğitim Merkezleri vasıtasıyla düzenleyeceklerdir.. Bulunduğunuz ilin Halk Eğitim Merkezlerine ve Bulunduğunuz İlin İŞKUR Bölge Müdürlüğüne zaman zaman bilgi almak için gitmenizde fayda var.. Belki şoyle bir durum olabilir: ÖMSS Kurs Başvuruları başlayabilir, o sebeple bazı illerde bu tarz gelişmelerde yaşanıyor olabilir.. Bende Eskişehir Halk Eğitim Merkezine Başvuruların başladığı yönünde bir duyum aldım bir siteden.. Durumun özeti budur Keko, umarım seni aydınlatabilmişimdir ..

Üye
    Blog Entries
    2
    özkancan, Çok teşekkürler abı yarın iş kur ve halk eğitim merkezlerine uğrar sorarım inş.

Kategori Yöneticisi
    Keko , bundan 15 gün önce ben Sakarya'da hem İŞKUR'A hem de Halk Eğitim Merkezine gittim, ancak herhangi bir ÖMSS Bilgileri ve ÖMSS Kursu Bilgileri yoktu.. Eğer sizin orada da yoksa, ara ara gitmekte ve takip etmekte fayda vardir diye düşünüyorum.. Ayrica İŞKUR ve Halk Eğitim Merkezlerinin Telefon Numaralarını iste gittiğinde, yetkili ismini de al, ve telefon edersin arada..

Üye
    Blog Entries
    2
    özkancey, sizi anladım abı haklısınız şayet olurda yerel bir kurs açılırsa haber alma şansım çok az. ara sıra uğrayıp kontrol etmek lazım. bu konuda haklısınız, inş yarın gitme şansım olur. tekrar teşekkürler.

Kategori Yöneticisi
    Rica Ederim Keko ...

Üye
    offffffffff allahım ya bi ömss yapılcak birsürü seyyyyyyyyy üffffffff sıkıntı bastı yaaaaa ömss kursu ocakta acilıyor deniyor ama sz bazı ilerde açıldıgını slüyorsnuz ankara acildımı barııı bırısı söylesin

Kategori Yöneticisi
    çiçek hanım 5 mesaj yukarıda ÖMSS Kursu ile ilgili cok ayrıntılı bir açıklama yaptım, sanırım okumadınız. Keko'ya verdiğim cevabı okursanız, bir ön bilgiye sahip olursunuz.. Devlet eliyle ÖMSS Kursu Açılan Herhangi bir il bulunmamaktadır. Ankara'da bu konu ile ilgili bilgi alabileceğiniz yerler var.. Mesela Ankara İŞKUR Bölge Müdürlüğü'ne, Ankara Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'ne telefon ederek ya da bizzat giderek danışabilirsiniz. Ayrıca Devlet Personel Başkanlığına ve T.C. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Özürlü ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü ( Necatibey Caddesi. No:49 Kızılay/Ankara Tel:0 (312) 229 55 11 ) ( Ozida ) nden bilgi alabilirsiniz..

Üye
    Blog Entries
    2
    Ben yarın gidecem dedim ama geç hatırladım ve gidemedim, gidecek olursam bulunduğum ilde açılıp açılmadığını buraya yazarım. Niye mi yazdım öylesine

Kategori Yöneticisi
    Espirili Arkadaşimiz Keko Yaz Keko Sebepsiz de olsa ÖMSS Konusunda istediğini yaz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)