Engelliler.Gen.Tr Forumları Sitesine Hoşgeldiniz.
Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu
Toplam 24 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: ÖMSS Sınavında yada kuralarda torpil olur mu?

Üye

ÖMSS Sınavında yada kuralarda torpil olur mu?

noter huzurunda ilkokul mezunları için kura olucak diyorlar ama torpil yapılıyor diyede duydum doğrumu acaba

Kategori Yöneticisi
    HacıEmre Öncelikle Özürlü Memur Seçme Sınavı ( ÖMSS ) tarihinde ilk defa yapılacak bir sınavDır.. İlköğretim Mezunları KURA ile atanmaya calisacaklardır. Torpil yapılıyor diyede duydum demissin ama ÖMSS daha önce icra edilmedi ki HacıEmre, o nasıl bir duyumdur... Başka Sınavlarda yapılan KURA ile atamalarda bisey duydum diyorsan, onları bilemem.. Ben ayrı bir bakış açısı daha sunmak istiyorum..KURA ya da Sınav Sonucu atanan her aday, Komisyondan da onay almak zorunda :

ÖZÜRLÜLERİN DEVLET MEMURLUĞUNA ALINMA ŞARTLARI İLE YAPILACAK MERKEZİ SINAV VE KURA USULÜ HAKKINDA YÖNETMELİK ( 3 EKIM 2011 TARİHLİ ÖMSS YÖNETMELİĞİ )
    Adayların başvurmaları ve atanmaları
    MADDE 17 ‒ (1) Adaylar, yerleştirildikleri kamu kurum ve kuruluşlarına, atanmak üzere Tercih Kılavuzunda yazılı olan belgeler ile birlikte süresi içinde başvurur.
    (2) Kamu kurum ve kuruluşları, yerleştirmeye ilişkin olarak atamaya yetkili amirin onayı ile beş kişiden oluşan bir değerlendirme komisyonu kurar. Bu komisyon, atanmak üzere bildirilen adayları, aranılan nitelikler yönünden inceleyerek, nitelikleri uyanların atamalarının yapılmasını teklif eder.
    (3) Yerleştirilen adaylar, kamu kurum ve kuruluşlarınca başka bir sınav veya mülakat yapılmaksızın, ilan edilmiş kadrolara doğrudan atanır.
    (4) Ancak, atama için öngörülen koşullara uymayan veya gerekli belgeleri süresi içinde getiremeyen adayların atamaları yapılmaz.

2. maddeyi iyi okumak lazim, bir nevi mülakattan gecilecektir.. Bir torpil korkusu olacaksa , esas burada birseyler olma ihtimali olur.. İNŞALLAH EN UFAK BİŞEY OLMAZ DA...

Üye
    Hacı Emre Senin %45 şizofreni Raporun mu ? Vardi Bence Yeniden Heyete Gir Sana Az Vermişler
    Sınav Olmadan Torpilmi Başladi Herşey Allah Ne Derse o Olur...

Üye
    inş olmaz temennim odur ama birisi demişti 30 bin ytlem olsaydı şu an memurdum diye başka bi forumda ama inş olmaz ne diyelim.

Kategori Yöneticisi
    HacıEmre bu tarz söylentiler yerine eğer Lise - Ön Lisans - Lisans Mezunu iseniz Ders ve Konu çalışmanızı, Eğer İlköğretim Mezunu iseniz ( İlkokul ve Ortaokul ) bol bol pozitif düşünüp dua etmelisiniz..Ayrıca Sınav Klavuzunun yayınlanmasını bekleyerek, sıkı takipte olmanızı tavsiye ederim.. O 30.000 TL ile memur oluyorsa bırakın olsun, KUL Hakkı yiyerek bir yerlere geliyorsalar, onların hesabı bu dunya da ya da diğer tarafta sorulacaktır.. Bir iki olumsuz örneği genelleme yapmayalım.. Durmak yok Çalışmaya ve Dua Etmeye Devam

Kategori Yöneticisi
    HacıEmre Bey, bu arada sizin Mezuniyet nedir ?

Üye
    ben şuan açıktan lise okuyorum ilkokul mezunuyum benimkisi kuraya kaldı inş atanırım herkes gibi çok ihtiyacım var kısmet hayırlısı olsun

Kategori Yöneticisi
    HacıEmre Hakkınızda ve Hakkımızda Hayırlısı Neyse O Olsun... Nasip Kismet işi bu işler, Ne olacağı belli olmaz... Pozitif ve Olumlu düşünmekte, sağliğimiz açisindan fayda var ..

Üye
    Sağolun haklsınız Allah razı olsun çok yardımcı oluyorsunuz tşkrler.

Kategori Yöneticisi
    HacıEmre Rica Ederim..ALLAH Sizden de Razı Olsun, Hakkınızda Hayırlısı Olsun...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)