Özkan Bey,türkçeye sözcük türlerini de ekleseniz açıkcası soru beklediğim bir konu.Nedenini de hemen yazayım son bir kaç yıldır kpss de basıt düzeyde sözcük türlerinden soru gelmiştir.
Özkan Bey,türkçeye sözcük türlerini de ekleseniz açıkcası soru beklediğim bir konu.Nedenini de hemen yazayım son bir kaç yıldır kpss de basıt düzeyde sözcük türlerinden soru gelmiştir.
mevce hanım senin icin Türkçe'ye Sözcük Türlerini Ekledim... BESYO74 senin icinde Geometri'yi Matematik Konuları içerisine ekledim, ancak konu olarak bir yorumum yok ...
Teşekkür ederim inşallah arkadaşların işine yarar
Rica Ederim mevce hanım, umarım yararlı olur ...
ozkancey, Günaydın teşekkürler
Vijdanatilla Rica Ederim ...
ygs ye yakın konular sadece yurttaşlık var ilaveden eğer sınavı geçersem aldığım puana göre mi isted,ü,m ili yazarım
smyzkrkc YGS ye ve LYS ye yakın konular sadece yurttaşlık değil ki. İnkilap Tarihi - Türkçe - Matematik - Coğrafya --> 1. mesajda verilen tum konular, YGS - LYS çalışma kitaplarından da çalışılabilir..KPSS Konu Anlatımlı kitaplarda tercih edilebilir...
Sınava girdiniz, bir puan aldınız..Sonra ÖSYM Tercih kadrolaro açacak.. Puana göre Tercih yapılamaz, cunku Merkezi Olarak ÖMSS ilk defa yapılacak..Yapılacak Tercih sayısı ÖSYM tarafından belirlenecek..Diyelim ki ; 10 Tercih hakkınız var ; siz kontenjan olarak açıklanan yerleri Tercih edeceksiniz..İstanbul da bir kadro, ankara da bir kadro, bulunduğunuz ilde diyelim 5 tane kadro sectiniz.. ÖSYM sectiğiniz Kadrolara tercih yapılan arasında yuksek puandan düşük puana doğru bir merkezi yerleştirme yapacak, sonuc olarak atamaa şekilde olacak..Eski sistem Özürlü Personel atama sistemini aklınızdan cıkarın..ÖMSS bir nevi Engelli KPSS hatta LYS tarzı merkezi bir sınavdır..
özkan hakkini helal et... çok emeğin geçmiş... Inanilmaz aydinlandim... Rabbim gönlüne razi olani hakkian hayirli eylesin inşallah...
teşekkürler özkancey abi bilgilerin için
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Paylaş