-
18-08-2020, 08:59:24 #11
- Bahsedilme
- 6 Gönderi
- Etiketleme
- 0 Konu
Sponsor Bağlantılar
yenıden muracat ettık ve bızı haklı buldular,size neden düşük rapor verdıler dıyerek duzenleme yaptılar
soyledıgım gıbı baskaları bır organ eksık dıye ve heryere normal ınsan gıbı gıdıp gezerken yuzde 90 uzerı rapor alabılıyorken,yatalak olana yuzden 90 dan az verılmesı zaten ılgınctı
bunu belırttım ve hemen neden rahatsız oluyorsun gıbı forumlardakı gıbı laf sokma yarısına gırmeye gerek yok
soyledıgım dogru cıktı dusuk rapor vermısler duzenlemeye gıttıler olması gereken buydu,yasınız buyurse soyledıklerımı anlarsınız..bundan sonra daha saygılı konusmayı öğrenirsiniz
anlamadan ınsanları bılmeden laf sokmaya gerek yok herkes ne yasıyor kımse bılemez,kım ne araba alıyorsa alıyor herkesın durumu kendıne özel kımseyı ılgılendırmez,sadece raporda sorun var gıbı gorunuyor dedık
baskası olsa doktorların verdıgı dusuk rapordan dolayı mahkemeye verır,ama ugrasmıcaz..bu durum rahatsız edıcımı evet
ıhtıyac verken eskı araba yenıleme hakkımız elımızden alınmıs olmus..rahatsız edıcımı evet rahatsız olduk,senın yazdıgında cok rahatsız edıcı
haydı ıyı gunler
-
19-08-2020, 00:32:39 #12
- Bahsedilme
- 6 Gönderi
- Etiketleme
- 0 Konu
Bence devlet her engelliye ihtiyaçı için bedava araba vermelidir çünkü engellilerin 2022 aylıkları dışında başka geliri olmayanlara bedava araba vermelidir şahsen ben başbakan olsaydım öyle bı kanun çıkartırdım
-
27-08-2020, 00:26:21 #13
- Bahsedilme
- 1 Gönderi
- Etiketleme
- 0 Konu
Halil bey merhaba. Bir konu hakkında bilginiz varsa paylaşabilirseniz.
28 yaşında %90 raporu olan zihinsel engelli kardeşim var. Kardeşim adına araç almak istiyorum. Vasisi babamdır. Babamın ve annemin bir emekliliği yoktur. Evde babam annem ve kardeşim yaşamaktAdırLar. Annem kardeşimden bakıcı maaşı almaktadır. Birde kardeşimin engelli aylığı vardır. Aynı zamanda babamda %40 raporu var buna istinaden engelli maaşı almaktadır. Ben aracı vasisi olduğu için babam adına araç almak istersek annenin ve babamın almış olduğu maaşlarda kesinti olurmu konu hakkında bilginiz varsa paylaşabilirmisiniz.
iPhone cihazımdan Engelliler.Gen.Tr mobil uygulama ile gönderildi
-
10-09-2020, 23:28:53 #14
- Bahsedilme
- 1 Gönderi
- Etiketleme
- 0 Konu
Ahmet bey ben size bu yazınız la alakalı cevap verdim yazınızı bir gözden geçirin sonraki yazdıklarınızıda okudum ama karma karışık bir durum olmuş kimse hakettiyinin dışında bir rapor almış ise bunu insanların vicdanına bırakalım bunun takibide devletin yetkililerinin işi kimseyi de zan altında bırakmamak gerekir.verilen rapora itiraz etme hakkınız da var
-
22-09-2020, 12:26:40 #15
- Bahsedilme
- 6 Gönderi
- Etiketleme
- 0 Konu
Sponsor Bağlantılar
bahsettıgım kısının zaten ıyı arabası ıkı evı vede cıft maası varken yanı ıhtıyac sahıbı degılken vede tek organdan dolayı yuzde 90 kusur rapor alıp normal ınsan gıbı gezerken
yanı asıl ıhtıyac sahıplerı alamazken,eskı araba tamır ettırıp cepınde para kalmazken
bahsettıgım kısı ıyı arabası varken ıhtıyacı yokken kendıne tanınan haktan faydalanıp 300 bın tl lık arabı alıp hatta full donanımlı paket alıp getırmıs durumda
yanı sonuc olarak bazı ınsanlar ıhtıyac ıcın almak ısteyıp alamazken bazıları ıse ıhtıyacı yokken para ıcın aldıgı ortada oluyor
sonra kıskandınmı zoruna gıttımı...forumu okuyanlar ne dedıgımı anlamıstır..bılmeden agzı olan konusuyor..burada cıddı sorunlar konusulur lak lak edılecek yer degıl
Konu Bilgileri
Users Browsing this Thread
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)