22/03/2009 girişliyim SSK toplam 4207 günüm var raporum vergi indirimim yüzde 66 süresizdir emeklilikmişim başvurdum maluliyet çalışma gücü kaybı yoktur hastalığım kardiyomepati hipertrofik kalp kas hastalığı doğuştan şimdi ne yapmam lazım
Malül emeklilik sigorta başlangıç tarihinden sonra iş kazası veya iş gücü kaybın olmalı en az %60 Engelli emeklilikte ayrı senesi ve günleri var22/03/2009 girişliyim SSK toplam 4207 günüm var raporum vergi indirimim yüzde 66 süresizdir emeklilikmişim başvurdum maluliyet çalışma gücü kaybı yoktur hastalığım kardiyomepati hipertrofik kalp kas hastalığı doğuştan şimdi ne yapmam lazım
Maluliyet değil de engelli emeklilik talep edeceksiniz. Sizin işlemleriniz maluliyet emeklilik üzerinden yapılmış oysa engelli emeklilik hakkınız var.22/03/2009 girişliyim SSK toplam 4207 günüm var raporum vergi indirimim yüzde 66 süresizdir emeklilikmişim başvurdum maluliyet çalışma gücü kaybı yoktur hastalığım kardiyomepati hipertrofik kalp kas hastalığı doğuştan şimdi ne yapmam lazım
Sonradan sakatlanan ile işe girişten önce sakatlananlar bir tutuluyor. Sıkıntı burada; yasaya göre sizin hakkınız 15 yıl ve 3960 gün prim tamamlanması ile emekli olmak. Malüliyet değil de engelli emeklilik talep edilmeli, hem ne ısrarla ama.. Ne ısrar... Dayanabildiğin akdarıyla ısrarla...hocam ben soyledim 01/10/2008 sonrası girişi olanlar raporu yüzde 60 üzeri olan otomatikmen maluliyet olarak başvuruyor benimde dpğuştan olduğu için maluliyet red geliyor şimdi AVUKAT amı vereyim.
işe girmeden önce ve sonra
(dikkat çekerim altı çizdim) %60 rapor oranı ile ama bir Hastalık veya rahatsızlıktan emekli etmek ister. Israrla o yasayı baz alır. Yani sizin %60 ve yukarı verilen oranınıza kafasını takar. Yasa burada noktalanıyor çünkü....yaşlılık aylığı başvurusu mu?Engelli emeklilik için 5510 sayılı kanun 28/5 maddeden başvuru yaptım yüzde 60 üzeri raporlarda maluliyet e sevk ediyor 01/10/2008 sonrası çalışma gücü kaybına göre emeklilik ediliyor
Bu işi bilen sağlam avukat bulmak gerekiyor. Mevzuat maddelerini atif yaparak dilekçe yazabilen bu işi daha önce yapabilen arzuhalci varsa o da olur.Ben engelli emeklilik istiyorum onlar malul için başvuru yapıyorlar ne yapmalıyım sizce
22/03/2009 girişli rapor vergi indirimi yüzde 66 süresizdir primim 4207 gündür 01/10/2008 tarihinden sonra VERGİ İNDİRİMİ KALKTI dediler çalışma gücü kaybına göre EMEKLİLİK ediliyor ne kadar doğru bilmiyorum şimdi ne yapacağımsiz yanlış yere başvurmuşsunuz normal sgk emeklik birimine başvuracaksınız vergi indirimi onaylı engelli indiriminiz var ama 4.240 gün ister.malulene başvurmuşsunuz yanlış adres)))