2012 Eylül Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Değerli üyelerimiz her ay olduğu gibi ''Eylül Ayı Evde Bakım Maaşı'' takibini bu başlık altında yapacağız. Her sayfada yatan illeri sıralı bir şekile bulabilecek ve geçmiş sayfalarda yatan illeri aramak zorunda kalmayacaksınız. Sitemizde her konuya çok önem verilmektedir evde bakım maaşı konusuda çok önem verdiğimiz sürekli takibinde olduğumuz bir konudur. Bizler elimizden geldiği kadar yatan illerin sizlere duyrulması için çalışacağız. . Sizlerdende ricamız bulunduğunuz il hakkında bilgileri bizlerle paylaşmanızdır. Bu sayede bir çok insan sürekli bankaya giderek mağduriyet yaşamayacaktır. Bu konuda verdiğiniz destek için teşekkür ederim. Bütün illerin en kısa sürede yatması dileğiyle.

Not: Lütfen bu başlık altında evde bakım maaşı ile ilgili sorularınızı paylaşmayınız sorularınızı yeni konu açarak paylaşınız. Sadece yatan/yatmayan iller hakkında sorularınızı iletiniz.
 
ee galiba devletimiz bu ay 2022 engelli maaşlarıda vereceği için galiba bu ay biraz gecikmeli yatacak evde bakım maaşları
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst