2012 ÖMSS (özürlü memur seçme sınavı) sonuçları açıklandı!

ARKADAŞLAR ! 29 NİSAN 2012 Tarihinde Yapılan ÖZÜRLÜ MEMUR SEÇME SINAVI ( 2012 - ÖMSS ) SONUÇLARI Nihayet Açıklandı … Herkese Hayırlı & Uğurlu Olsun … ÖSYM ‘nin Resmi İnternet Sitesi ÖSYM:::T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Adresinin Sağ Üst Köşesinde DUYURULAR Kısmında Yer Alan ““ 2012 – ÖZÜRLÜ MEMUR SEÇME SINAVI ( ÖMSS ) SINAV SONUÇLARININ AÇIKLANMASI ”” Bölümünden Sonuçlarınıza Ulaşabilirsiniz … Ayrıca; aşağıda SONUÇLAR ve DUYURULAR kısımlarının direk LİNK’Leride Mevcut… Oradan da tıklayarak öğrenebilirsiniz …


SONUÇLAR LİNK’İ : ÖSYM:::T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi

Herkes için hayırlısı olsun arkadaşlar...
 
Binlerce insanın yaşamında dönüm noktası olacak bir sınav. Herkes için hayırlı olması temennisiyle.
 
hayırlısı allahtan umarım tüm engelli kardeşlerime allah rızık kapısını açar.bu sınavı allah herkese hayırlı kılsın inşallah..kura çekilişi de açıklanıyormu bu akşam yoksa sadece sınav sonuclarımı açıklanıyor ?
 
lisans genel özürlü puanı 67.58399 sıralama 2659
 
Lise, 86. Eğri bey biz hangi kategorideyiz daha ben onu anlamadım ki. Bence biz işitme engelliler kategorisinde değil, genel özürlü grubu kategorisindeyiz zira sıralamamız bile genel özürlü kategorisine göre yapılmış.

Vay be Eğribey 88 ile 890. kişi, ben 86 ile 1450 civarlarındayım. 2 puanla ne kadar çok sıralama değişiyormuş valla ağzım açık kaldı:)
 
Anladım evet, engel grubuna göre değil diplomaya göre sıralama olmuş. Teşekkürler Eğri Bey.
 
Geri
Üst