2013 Bol paça bayan pantolonları

Sağlık Teknikeri

Üye
Üye
Katılım
Haz 8, 2010
Mesajlar
1,090
Tepkime Puanı
23
Puanları
38
Pantolon bayanların hem çok rahat ettikleri hem de feminen bir görüntü kazandıklar aynı zamanda spor olabilmelerini sağlayan kıyafetlerden biridir.

Son yıllarda bayanlar tarafında çok tercih edilen düşük dar paça pantolon modasını 2013 yılında yüksek bel, İspanyol ve bol paçaya devredecek gibi gözüküyor. Bayan giyim sektörüne yön veren markaların 2013 yılında bol paça pantolonlara daha çok yer verdiği hemen dikkat çekmekte.

çok-şık-rahat-2013-bayan-bol-paça-pantolon-örnekleri.jpg

2013 yılı ilkbahar ve yaz aylarında daha çok tercih edeceğiniz bol paça pantolonlar hafif kumaşları ve paça rahatlığıyla ön plana çıkacaktır. Bu yıl bollaşan paçalara bellerde pililer eşlik ediyor ve mükemmel bir duruş ortaya çıkıyor. Bol paça pantolonlarda düz renkler yanında desenli modellerde oldukça trend olarak hanımlar tarafından kullanılırken özellikle çiçek desenleri sizlere ayrı bir hava katacaktır.

kremit-renk-bol-paça-2013-bayan-pantolon-modelleri.jpg

Bol paça pantolon altına kullanacağınız ayakkabılarda görünümünüz için çok önem taşımaktadır. Spor olmak istiyorsanız bu pantolonların altına babet, sandalet ve spor ayakkabılar tercih edebilirsiniz. Klasik olmak istiyorsanız özellikle bu yıl moda olan dolgu topuk ve platform topuklar hem pantolonunuza hem de size çok yakışacaktır. Bu kombinin tamamlayıcısı ve bu yıl moda olan büyük çantaları da unutmamak gerekir.

Bu yıl bol paça pantolon kumaşları oldukça renkli ve oldukça hafif kumaşlardan seçilmiştir. Kumaşlara gelecek olursak keten, şifon, tül, dantel, jean, ipek olan kumaşlar modacıların ellerinde şekillenmiştir. Bu yılın trend pantolon renkleri arasında mor, bordo, yeşil, siyah, beyaz, kırmızı ve moda olan neon renkler koleksiyonlarda yer almaktadır.
 
Tekerlekli Sandalye
Üst