2013 Yaz Far Renkleri

gülümse_hayata

Üye
Üye
Katılım
Kas 9, 2010
Mesajlar
16,299
Tepkime Puanı
15
Puanları
0
Yaş
49
Yaz sezonu makyaj malzemelerin çoğunu doğru kullandığımız ve yüzümüzde bu malzemelerin en iyi parladığı dönemdir. Mavinin ve yeşilin büyük etkisini unutmamak lazım tabii. Mavi göz makyajı ya da yeşil tonlarındaki farın etkisiyle tam anlamıyla yaz gelmiş demektir. İşte 2013 yazında göz kapaklarınıza en çok yakışacak renkler!



Estée Lauder Havuz kenarında sere serpe yatarkan iyi giden renkler! Yazın değerlenen ve tekrar hatırladığımız turkuaz, altın sarısı, turuncu gibi renkler ve tonları 2013 yaz göz makyajında yine var. Onları yazın yeniden bulmayı seviyoruz. Bu renkler yazın öncelik verdiğimiz renkler

images.jpeg

NARS Haute-couture renkler de var bu yaz. 2013 yazının en trend iki rengi de göz makyajında olacak. Sarının capcanlı ve çarpıcı haliyle, morun güçlü ve emin duruşu kıyafetlerde olduğu gibi makyaj da da ön planda olacak.

40716.jpg

Giorgio Armani Teninize ışıltı katacak makyaj malzemeleri 2013 yazının favorisi. Yaz sezonunda bronzlaşan vücut ışıltıya ihtiyaç duyar. Makyaj uygulamalarında dore kullanımlar bize eşlik ediyor. Fakat tamamen ışıltıdan kaçınıyoruz. Dudaklarda veya gözlerde altın ve pembemsi dokunuşları kullanıyoruz bu kez. Üstelik basit bir dokunuş ve birkaç efektle.

macmineralizeduoblush.jpg


Christian Dior %100 turkuaz görüntü sizin. Dior'un dörtlü far seti turkuazın tonlarını göz makyajınıza yansıtıyor. 2013 yazı turkuaz rengini büyük bir hassasiyetle yüceltiyor. Kısacası yeşilin ve mavinin tüm tonları var. Doreyle de birleştiği zaman harika bir görünüm sunuyor.

40719.jpg

Yves Rocher Tropikal renklerin cazibesine kapılacağımız bir yaz hayal edin. Turkuaz mavi, göl mavisi ve mercan kırmızısının birlikte olduğu sımsıcak tropikal bir palet. Bu renkler size plajın ve güneşin eksikliğini hissettirmeyecek gibi.

sonbaharin-goz-farlari.jpg
 

gülümse_hayata

Üye
Üye
Katılım
Kas 9, 2010
Mesajlar
16,299
Tepkime Puanı
15
Puanları
0
Yaş
49
MAC Barok esintilerinin süreceği bir yaz da olacak. Gölgeli tonlar ve derinlik sağlayan göz makyajı uygulaması klasik ve şık olmayı her sezon sevenler için yine var.

40724.jpg
 
Tekerlekli Sandalye
Üst