2014 EKPSS'de atandım. 2016 EKPSS'ye girebilir miyim?

  • Konuyu başlatan BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM
  • Başlangıç tarihi
B

BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM

Guest
arkadaşlar 2014 ekpss sınavıyla 2 ci atamada mebe hizmetli olarak atandım işimden memnun degilim 2016 da sınava girip ekpss sınavına . memur kadrosu tercih edebilirmiyim not::adaylıgım kalkmadan tercihte buluna bilirmiyim bilgi verirseniz sevinirim
 

Halil Yılmaz

Admin
Yönetici
Katılım
May 19, 2010
Mesajlar
14,507
Tepkime Puanı
189
Puanları
63
Yaş
50
Yönetmelik çıkmadan bir şey demek zor. 2014 Yılındaki yönetmelikte şöyle deniyor ama 2016 da bir yönetmelik çıkar onda başka hüküm verilirse durum değişir.
MADDE 14- (1) Halen memur olarak çalışmakta olanlar, başka hizmet sınıfı kapsamındaki kadrolar ile bulundukları kadrolardan farklı olmak kaydıyla mezunu oldukları eğitim programları itibarıyla ihraz etmiş oldukları unvanlara ilişkin kadrolar hariç olmak üzere bu Yönetmelik kapsamında yerleştirme işlemlerine başvuramaz, yerleştirilseler dahi atamaları yapılamaz.
 
B

BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM

Guest
bu yönetmenligi yorumlarmısın halil abi
 
B

BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM

Guest
tercihte bulunabiliriz fakat adaylıgım kalkmadan bi sorun olurmu başka bi sitede Soru 17 : Atanmış kişiler tekrar atanması için süre var mıdır?

EKPSS atamalarında herhangi bir kadroya yerleştirilen adaylar, iki yıl geçmedikçe tekrar yerleştirilemez halil abi bu kafamı karıştırdı bu nerden çıktı
 
Tekerlekli Sandalye
Üst