2014 yılında tekrar ÖMSS sınavı yapılır mı ?

Bütün kadroları doldurucazdiyorlar peki 2014 sınav yapılırmı bütün kadrlar dolarsa nasıl olur matematik olarak sonuçlar ne olabilir teşekkürler.
 
ÖMSS 2 yıl boyunca geçerli olacak deniyor. İki yılın sonunda bir sınav daha olacak. Sen bütün kadrolar dolacak sözünü fazla kaaleye alma. İlla açıklar olur. Hem olmazda hepsi dolsa bile arkadan gelen engelliler olacak. Yani matametiksel olarak tüm kadroların dolması mümkün değil. :)
 
katılıyorum ancak. doldurabldiğimiz bütün kadroları doldurup ilerleyen yıllarda da açılacak diğer kadrolarıda doldurmalıyız. (çok ac gözlüce ama olsun)
 
2014 yılında ömss sınavı olacakmı?

slm arkadaşlar 2014 yılında ömss sınavı olacakmı bilgisi olan arkadaşlar cvp verirse sevinirim
 
ÖMSS sonuçları iki yıl süreyle geçerlidir. 2014 yılında yeni bir sınav yapılacağı açıklanmıştı şayet bu açıklamalarda bir değişiklik yapılmaz söylenildiği gibi olursa evet 2014 yılında yeni ÖMSS sınavı olacak.
 
ÖMSS başvuru klavuzunda açıkça belirtilmiş sınav 2 yıl geçerli şayet,2 sene sonunda yeni bir ÖMSS yapılmazsa bu sınav sonucuyla atamaya devam edilir.
 
önceki ğün bir haber sitesinde okumuştum 2014 ocak ayında alım olacağı yönünde bakan bir açıklama yapmış ancak ne kadar doğru bilmiyorum.
 
Geri
Üst