2016 Eylül Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller ( Kurban Bayramı Öncesi Yatan İller )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba Arkadaşlar...

EKİM AYI BAKIM MAAŞLARI İÇİN YENİ KONUMUZ:>> http://engelliler.gen.tr/f8/2016-ekim-ayi-evde-bakim-maasi-yatan-iller-29138/

2016 Eylül ayı ''Evde Bakım Maaşı'' yatan iller takibi için konu başlığımız açılmıştır. Evde bakım maaşı ile alakalı sorularınız için kategorimiz olan Evde Bakım Maaşı / Hizmeti bölümünde yeni konu açarak aynı sorunları ve aynı durumda olan arkadaşlarımızın sorularına daha hızlı yanıt almalarına yardımcı olmak adına önemini birkez daha rica ediyorum.


Ayrıca bakınız;

http://engelliler.gen.tr/f8/evde-bakim-maasi-almak-icin-gereken-sartlar-ve-belgeler-26610/

http://engelliler.gen.tr/f8/evde-ba...ilir-kimler-gelir-hesabina-dahil-edilir-1404/

http://engelliler.gen.tr/f8/2016-ve-2017-yili-evde-bakim-maasi-miktarlari-belli-oldu-27623/

Bütün illerimizin en kısa surede yatması dileğimle önce sağlıklı sonra mutlu kalın inşallah. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
 
Maaşlar bayramdan önce yatacak mi geçen bayram yatmadi ama bu bayram ayın 12 sinde tahminimce çoğu il yatar ki zaten yatmasida gerekiyor bi bilgisi olan varmı arkadaşlar
 
Bence her ayın 13 ünde yatan Ankara erken yatan Tokat Antalya gibi iller bayramdan önce geç yatanlar bayramdan sonra yatar.Çünkü bayramdan önce yatarsa sadece 2-3 gün ama geç yatarsa 6-7 gün farkedecek.
 
İstanbul Evde bakım aylıkları;
9 Eylül Cuma günü hesaplara yatacak dediler.
İnşallah doğrudur. Bekleyip göreceğiz..
Ayrıca bu bayram Ramazan Bayramı gibi olmaz.Arada 10 gün vardı. Bu sefer 1-2 gün için insanları mağdur etmeyeceklerini düşünüyorum..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst