2018 KOSGEB Girişimci ve İŞKUR Engelli Desteği Hakkında

akinserpil

Üye
Üye
Katılım
Mar 2, 2018
Mesajlar
12
Tepkime Puanı
0
Puanları
0
Yaş
39
Herkes gibi bende kendime ait bir iş yeri açmak istiyorum.Bu konu hakkında İŞKUR'un 50.000 tl hibe desteği var, KOSGEB'in ise 50.000 tl hibe 100.000 tl faizsiz kredi desteği söz konusun.20 günü aşkın bir süredir bu konu hakkında kafa patlattım.Bir çok şey öğrendim öğrenmiş olduğum konuların başında ''EVET'' bu desteğin peşinden giden bu desteği alıyor.İnternette 10'larca forum ve yüzlerce yorum okudum ve ilgili kurumlarıda tek tek aradım öğrendiğim içeriği burada sizler ile paylaşacağım.

KOSGEB veya İŞKUR'dan destek almak için öncelikle KOSGEB Girişimcilik Eğitimlerine katılmanız gerekiyor bunun KOSGEB'i aradım nasıl oluyor nereden bulacağız diye ;
1.adım; KOSGEB T.C. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı adresine giriyoruz
2.adım;üst menüde yer alan ''Duyurular'' bölümüne tıklıyoruz.
3.adım; ''Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi'' bölümünü tıklıyoruz ve açılan sayfada hangi ilde eğitime katılmak istiyorsak o ili seçiyoruz.
Eğitim açıklama kısmında eğitimi düzenleyen kurum ve kurulul hakkında iletişim numarası var bu numarayı arayıp kayıt yaptırıyoruz.

Bu eğitimler ÜCRETSİZDİR.
Kimseye ücret vermeyin , bu aşamada dolandırıcılar çokmuş ve sizi ücret alarak dolandırıyorlarmış sakın inanmayın.
İnternette girdiğim bir sayfada bu dolandırılar hakkında ve KOSGEB dolandırıcılık yöntemleri hakkında bir blog buldum bu sizi dolandırıcılar karşı uyanık olmanızı sağlayabilir.

DANIŞMAN FİRMA GURMESİ: KOBİ LİNE DOLANDIRICI MI ? (1) Yazık bu adam dolandırıcılar tarafından tammm 2 defa hibe alacağım umudu ile dolandırılmış.
 

akinserpil

Üye
Üye
Katılım
Mar 2, 2018
Mesajlar
12
Tepkime Puanı
0
Puanları
0
Yaş
39
4. ayın 2. haftası için KOSGEB Girişimcilik Eğitimi buldum ve adımı yazdırdım kursa kabul edilirsem beni arayacaklarmış.
 

akinserpil

Üye
Üye
Katılım
Mar 2, 2018
Mesajlar
12
Tepkime Puanı
0
Puanları
0
Yaş
39
Can dostla merhaba benim kosgeb girişimcilik eğitimim geçtiğimiz hafta bitti iş yerini kiralamak üzereyim.Benim gibi kosgeb'e iş planı hazırlayıp verme aşamasında olanlar için bize kosgeb girişimcilik eğitimi veren kurs hoca şu siteyi verdi www.isplaniornekleri.com burada farklı farklı işler için kosgeb girişimci iş planı örnekleri var, sizde isterseniz yararlanabilirsiniz bana mantıklı geldi çünkü bu yoklukta birde iş planı hazırlatmak için danışmancıya para ödemek istemiyorum.
 
Tekerlekli Sandalye
Üst