2020 evde bakım maaşı zammı ne kadar olacak?

Arkadaşlar evde bakım maaş miktarları memur maaş katsayısına göre hesaplanır ve o hesaba göre alınacak miktar belli olur. Şuan itibariyle (2 ocak 2020) henüz katsayı belli olmamışken üzülerek söylüyorum ki başta büyük haber siteleri olmak üzere engellilerle ilgili dernek başkanları bile (örneğin TSD genel başkanı şükrü poyraz) ortada resmi olarak rakam açıklanmadığı halde bakım maaşı 1.588 TL oldu, 1450 TL oldu gibi aslı astarı olmayan resmiyeti olmayan rakamlar açıklıyor.
Evini bu parayla geçindiren insanlar var. Lütfen bu türden resmi belgeye ve bilgiye dayanmayan haberlere itibar etmeyiniz.

Buda kanıtı. Benim bildiğimde henüz resmi rakam açıklanmadı. Bu rakam neye göre zikrediliyor açıkcası bende merak ediyorum
2020-bakim-parasi-miktari.JPG

Ekli dosyalar

• 2020-bakim-parasi-miktari.JPG
    2020-bakim-parasi-miktari.JPG
    37.3 KB · Görüntüleme: 314
Edevlette nakilden durmuştu 250 hesabımdan fazla çıktı alcağım 1588 kusur doğru demekki fena değil bence bakılan ağır engelli

Böyle böyle kaldırılcak bu para galiba bi narkete girdinmi bin gidiyo sene sonu 1460 a market bile zor

Arkadaşlar tahmin yürütmek doğru değil. resmi rakam açıklanır bizde onun üzerinden hesaplar net rakamı söyleriz.

Geri