rica ederim sağlıklı günler dilerim iyi gecelerTeşekkür ederim. Elbette yarın arayıp bilgi alıp burayada yazıcam
rica ederim sağlıklı günler dilerim iyi gecelerTeşekkür ederim. Elbette yarın arayıp bilgi alıp burayada yazıcam
2556 TL 3 bölündüğünde 852 TL yapıyor bu durumda geliri aşmamış olmuyormuyum yaniElif_gnc
2022 Engelli maaşı için hanedeki kişi başı gelir 852 tl yi aşmamalı, siz 3 kişi demişsiniz 2556 tl nın üzerinde bir geliriniz olduğu için 2022 engelli maaşı bağlamazlar, fakat edo24 arkadaşımızında bahsettiği gibi raporunuzda ağır engellidir ibaresi olduğu için sosyal hizmetlere evde bakım maaşı başvurusu yapabilirsiniz.
Evde bakım maaşı kişi başı geliri 1705 tl dir, sizin durumunuzda 5115 tl altında geliriniz olması yeterli.
asgari ücret 2825 tl olduğu için sınırın üzerinde ama ebm için sınırın altında siz 2022 için değil ebm için başvuracaksınız2556 TL 3 bölündüğünde 852 TL yapıyor bu durumda geliri aşmamış olmuyormuyum yani
bilgi aldım ebm için engelinin kendisi degil ona bakıcak kişi başvuru yapıyormuş incelemeler yapılıyormuş ve bakıma muhtaçsa bağlanıyor dedi ama ben yatalak değilim oyuzden yararlanamazsınız dedi. Engeli maaşı içinse asgari ücretten agi düşürülüyor yani 2825 asgari ücret bundan agi çıkarılıyor 268 TL agi çıktığında 2557 yapar bunuda evdeki kişi başına böldüğünde 852.33 yapıyorasgari ücret 2825 tl olduğu için sınırın üzerinde ama ebm için sınırın altında siz 2022 için değil ebm için başvuracaksınız
asgari ücret 2825 tl olduğu için sınırın üzerinde ama ebm için sınırın altında siz 2022 için değil ebm için başvuracaksınız
anladım benim bilgim bu kadar sitede daha aydınlatıcı bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim144
bilgi aldım ebm için engelinin kendisi degil ona bakıcak kişi başvuru yapıyormuş incelemeler yapılıyormuş ve bakıma muhtaçsa bağlanıyor dedi ama ben yatalak değilim oyuzden yararlanamazsınız dedi. Engeli maaşı içinse asgari ücretten agi düşürülüyor yani 2825 asgari ücret bundan agi çıkarılıyor 268 TL agi çıktığında 2557 yapar bunuda evdeki kişi başına böldüğünde 852.33 yapıyor
Gerçekten bu konu hakkında hiç birşey bilmemek çok zor aksine herşey okadar anlaşılmasın diye ugrasılmışki bilgi almak için aradığınız kişiler bile bilmiyor bişey
ebm almak için tam bağımlı işaretli olması lazım aksi halde maaşa bağlanmazselam
evde bakim maaşi kişi başi gelir yilin 2. yarisi için kaç lira, ve 2200 tl emekli maaşi olan %87 kismi süreli raporu olan evde bakim maaşi alabilirmi hanede 3 kişi kaliyor kişinin oturdugu evi kendi üzerine
Septık bey 2022 maaşlarında kira düşürülüyor muDark Knight
A slm. 4 Kişilik bir ailede x 852 tl muhtaçlık sınırı = 3408 tl aşılmaması gerikiyor.
Aracın kasko değerinin 120/1 i gelir sayılır,
2500 Tl emekli maaşı + 1800 tl bakım maaşı + 1000 tl araçtan gelir = 5300 tl geliriniz var sayılır.
Kira olarak ise emsal kira bedeli ( oturduğunuz muhitteki ortalama kira gideri ) düşülür.
5300 tl toplam gelir - 1300 kira = 4000 tl geliriniz var kabul edilir, 3408 tl aşmamanız gerkiyordu, malesef kişi başı muhtaçlık sınırını aşıypr görünüyorsunuz.
internet te benim ailem için agi 456 tl yazıyo2021 Yılı asgari ücreti net 2825 TL olarak belirlenmiştir.
2022 Engelli maaşlarını alma krıterlerden biride haneye giren tüm gelirler toplamının kişi başına düşen miktarıda asgari ücretin artışına bağlanmıştır, belirlenen net asgari ücretten (agi) asgari geçim indirimi olan 268 Tl düşülerek kalan miktarın 3/1 i ( muhtaçlık sınırı ) 2022 maaş almak için gereken rakamı belirliyor.
2825 TL net asgari ücret - 268 TL agi = 2557 TL / 3 = 852.57 Tl
2021 Yılı 2022 maaşı kişi başına düşen gelir sınırı 852, 57 TL olarak belirlenmiştir.
Hayırlı olsun.
Merhaba hanede iki kişi var gelirleri evde bakım aylığı ve engenli maaşı var ev kira 600 TL araba almak istiyorlar aracın liste fiyatı 200 bin TL raporu %98 engelli masi veya bakım aylığı kesilirmi Bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler ??2021 Yılı asgari ücreti net 2825 TL olarak belirlenmiştir.
2022 Engelli maaşlarını alma krıterlerden biride haneye giren tüm gelirler toplamının kişi başına düşen miktarıda asgari ücretin artışına bağlanmıştır, belirlenen net asgari ücretten (agi) asgari geçim indirimi olan 268 Tl düşülerek kalan miktarın 3/1 i ( muhtaçlık sınırı ) 2022 maaş almak için gereken rakamı belirliyor.
2825 TL net asgari ücret - 268 TL agi = 2557 TL / 3 = 852.57 Tl
2021 Yılı 2022 maaşı kişi başına düşen gelir sınırı 852, 57 TL olarak belirlenmiştir.
Hayırlı olsun.
Aracın 120 de 1i hane gelirine ekleniyor muhtaçlık sınırını geçerse kesilirMerhaba hanede iki kişi var gelirleri evde bakım aylığı ve engenli maaşı var ev kira 600 TL araba almak istiyorlar aracın liste fiyatı 200 bin TL raporu %98 engelli masi veya bakım aylığı kesilirmi Bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler ??![]()