2022 engelli orani

Selamun aleyküm değerli arkadaşlar ve yöneticiler eşim şeker tansiyon nöropati layrca ilaç kullanıyor 300 mg hastası ayrıca tek kulagı duymuyor yüzde 80oraninda bu hastalıklardan oran ne kadar alır acaba şimdiden vereceniz cevaplar için teşekkürler

[MENTION=3187]haykolik[/MENTION]

A slm. Saydığınız hastalıkları ilgili branş doktorları tarafından incelenip hangi düzeylerdede olduğu tespit edilip ona göre oran belirleyebilir, burada bizlerin cevap verebileceği bir soru değil.

Selamun aleyküm değerli arkadaşlar ve yöneticiler eşim şeker tansiyon nöropati layrca ilaç kullanıyor 300 mg hastası ayrıca tek kulagı duymuyor yüzde 80oraninda bu hastalıklardan oran ne kadar alır acaba şimdiden vereceniz cevaplar için teşekkürler

hocam bende beyin kanamasına bağlı noröpati hastasıyım ve engelli emekliyim,kendi beyin kanaması hastalığım konuşma bozukluğu artı noröpati den yüzde 57 almıştım ben 2018 de...eşinizin oran almada, hastalığın seyri yaş kullandığınız ilaçlar kulağının duymaması ile son oranları bilmemekle birlikte yüzde 60 üstü alırsınız diye düşünüyorum,ama hastalıklara dahil ne varsa götürün ilaç rapor vs...çok geçmiş olsun.

Geri