2022 için başka şehirde başvuru mümkün mü ?

esertozun

Üye
Üye
Katılım
Şub 3, 2020
Mesajlar
3
Tepkime Puanı
0
Puanları
0
Yaş
33
İkamet ettiğim yerdeki Sosyal yardımlaşma müdürü tarafından adıma yeşil kart çıkarıldı (Sadece yeşilkart) . Şuan ben başka bi şehirdeyim ameliyat tarihi bekliyorum. Başka bir şehirde ikamet ettiğim hane ile alakalı başvuruda bulunmam mümkün mü ? (İkametim Antalyada ben Ankaradayım , en az 2,3 ay ikamet ettiğim yere gitme durumum yok ameliyat dolayısı ile ) 2022 çıkması için tüm şartları karşılıyorum hanede tek başıma ikamet ediyorum ve üzerime hiç bir gelir yok böyle birşey mümkün mü arkadaşlar bilen var mı ?
 

esertozun

Üye
Üye
Katılım
Şub 3, 2020
Mesajlar
3
Tepkime Puanı
0
Puanları
0
Yaş
33
Hazırda 1 ay öncesinden g0 çıkan bir gelir testim var zaten asgari ücretin 3te 1inden az gelirim . Ankara'daki kaymakamlığa gidip rica etsem yardımcı olurlar mı acaba ? Hafta içi ameliyata gireceğim için Antalya'ya gitme durumum hiç yok ne yazık ki
 

Halil Yılmaz

Admin
Yönetici
Katılım
May 19, 2010
Mesajlar
14,524
Tepkime Puanı
196
Puanları
63
Yaş
50
İkametgahınızın olduğu şehirde başvuru yapabilirsiniz ancak.
 

septik

Editör
Editör
Katılım
Şub 9, 2012
Mesajlar
3,405
Tepkime Puanı
450
Puanları
83
[MENTION=25052]esertozun[/MENTION]

Halil beye ek olarak, yukarda bahsettiğiniz şartlarda nerede iseniz oraya ikametinizi taşırsınız ve size en yakın olan sydv na başvuru yapabilirsiniz, ancak tek yaşasanız ve geliriniz olmasa dahi sydv giderlerinizin hesabını yapacaktır yine muhtaçlık sınırı 701 tl altında bir gider tespit edilmesi durumunda 2022 engelli maaşı bağlanır.

Burada dikkat etmeniz gereken sizi yakından ilgilendiren konu, hafta içi ameliyatınızın olduğu konusu, siz yeni müracaatınızın sydv nca araştırılıp hane ziyareti yapıldıktan sonra dosyanız mütevelli heyetince onaylanana kadarki geçecek olan zaman içinde eski gss den yani sağlıktan ücretsiz yararlanma hakkınızın ne olacağı konusudur.

Yeni müracaatınız sonuçlanana kadar eski hakkınızı kaybetmiyorsanız sorun yok fakat bu konudan emin olmak için hafta içi mesai saarlerinde 144 nolu ücretsiz hattan veya müracaat etmek istediğiniz sydv ile konuşup ücretsiz gss den yararlanmakla ile ilgili kendinizi garantiye almanızı tavsiye ederim.
 
Tekerlekli Sandalye
Üst