2022 Maaş Bağlanma Süresi İnternet Takibi?

10 haziranda %91 ağır özürlü raporumla özür aylığına başvuru yaptım.evrak takibinde 27 temmuz'ta girişi yapılmış 28 ağustos'ta zimmetten çıkarılıp sosyal yardımlaşma sicil açma sevisine gönderilmiş.aradan çok zaman geçti fakat 2022 evrak takibinde kayıt bulunamadı diyor.yardımcı olursanız sevinirim..
 
Zimmetten çıkartıldı ifadesi evrakların işlemi bitti anlamına gelir. Fakat evrak takipte kayıt bulunamadı denmesi ilginç.
 
Aradan ne kadarlık bir süre geçti ayrıca bence normal yerel müdürlükten evraklar onaylanmış ankara'ya gnderilmiş sanıyorum orda evraklar işleme alınmamış olmalı ki kayıt bulunmadı deniyor ne kadarlık bir süre geçti?
 
yerel evrak takibinde...1::: 23.08.2011 SOSYAL YARDIMLAR D.B. SİCİL AÇMA SERVİSİ ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ...
2::: 23.08.2011 SOSYAL YARDIMLAR D.B. SİCİL AÇMA SERVİSİ ZİMMETTEN ÇIKARILDI yazıyor.bide 2022 evrak takibi var orada kayıt bulunamadı diyor.ben başvuralı tam 4 ay oldu.
 
2022 Evrak takip sitesinde kayıt bulunamadı yazıyor öylemi bu kadar sürede işleme alınmış olması gerekiyor peki siz malmüdürlüğüne gidip evrakların gönderilip gönderilmediğini hiç sordunuzmu 4 ayda evrak işleme alınmış olması gerekiyor evraklar müdürlükten çıkalı 4 aymı oldu evraklar ne zaman ankara'ya gönderildi bilginiz varm?
 
evet 2022 de kayıt bulunamadı diyor.evraklar gönderilmemiş olsaydı yerel evrak takibindede görünmezdi.27 temmuzda evraklar malmüdürlüğü taraafından ankaraya gönderilmiş.28 agustosta ankara evrakı kaydedip işleme alıp kendilerinin bağlı olduğu sosyal yardımlaşmaya göndermişler.yerel evrakta işlemler görülüyor fakat yerel evraktan çıkışı yapılmış bundan sonrası 2022 de görülmesi gerekiyor ben onu göremiyorum.ankara sosyal yardımlaşmaya evrakları göndereli 1 ay 6 gün oldu.
 
1 ay 6 gün çok uzun bir süreç degil gözüm ben sandım 4 ay oldu biraz dah bekle 1-3 ay arası evrak ankara'da işleme alınıyor biraz daha bekle işleme alınacaktır merak etme yani sorun yok en kısa sürede alınacaktır.
 
ben anlatamadım galiba mal müdürlüğüne başvuralı 4 ay oldu..evrak ankaraya gitti.ankara kendi içlerindeki sosyal yardımlaşmaya evrakı göndereli 1 ay oldu.
 
Ankarada'ki kurumun içerisinde sosyal yardımlaşma yok o kurum yerel yönetim, illerde sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıfları ilçelerde ise fak-fuk adında kurumlar mevcut evrak ankara'ya gitmeden malmürülüğünce sosyal yadımlaşmaya verilmiştir orda işlemleri bittikten sonra ankara'ya gönderilecektir.
 
sen sorgulama yapınca bişey çıkmıyormu bende çıkmadı

Sorguladığınız kişiye ait kayıt bulunamadı..!

demek ki;

Sizin evraklar yerel yönetimlerde tamamlanmış Ankara'ya gönderilmiş işleme alınmamış yada Ankara'ya hiç gönderilmemişti grünün durum bu bir müddet daha beklemenizi öneririm demekki evrak daha işleme alınmamış.
 
Geri
Üst