2022 Maaş ödemeleri aylık ödenecekmiş doğrumudur?

başlıkdan anlaşılacağı kibi 2022 yada özürlü aylıkları bilindiği kibi 3 ayda bir veriliyor gecenlerde birisinin lafı ile bu konuyu burada sizlerede sorayım ve kafam rahat etsin özürlü aylığı her ay verilecekmi yoksa yine 3 ayda birmi verilecek böle bir duyum varmı en azından bilmeyenlerinde kafası rahat etsin bu konuda iyi çalışmalar.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Hayır 2022 maaşlarının aylık verilmesi söz konusu değildir bu konu her yıl 3-4 kez engelliler arasında gündeme gelir kaynaksız duyumlardır, yetkili kurumlardan ağızlardan byle bir talep olmadığı gibi uygulamada yoktur, 2022 maaşları 3 aylık olarak 4 dönem ödenmektedir.
 
evet bende duyum aldım 3 aylık mağaşlar ayda bir verilecekmiş hatta şöyle birşey daha duydum özür orana göre verilen 3 aylıklar her özürlü eşit olupta ayda 500 tl verilecekmiş ve o yüzden postane bankamatikleri çıkmış ama bilemiyorum nekadar doğru ?
 
teşekkürler gülümse hanım ama böyle birşey olsa çok güzel olur gerçekten bizim açımızdan en azından kimseye muhtaç olmadan kendi ayaklarımızın üzerinde bir nebze olsun durabiliriz ama bizim malesef devletimiz okadar duyarlı değil engellileri en son pilana atıyolar ama onlar unutmasıki her sağlam birer engelli adayıdır biliyolar bunlarıda zaten ama anlıyamıyolar ille yaşıcaklar sonra anlasınlar ne diyimki .
 
Tabiki böyle bir uygulama olsa çok güzel olur, ama şuan itibariyle böyle bir durum yok umarız bu konu hakkında yetkililer gerekli hassasiyeti gösterir ve 2022 maaşı aylık olarak ödenir temennimiz bu yöndedir.
 
biliyorum gülümse hanım hepimiz öyle olmasını istiyoruz en doğrusuda bu zaten biz bu sitede bir aileyiz gerekli bilgileri birbirimizle paylaşıyoruz ama ben herkezin adına sizlere teşekkürlerimi sunuyorum gerçekten bizlere çok faydalı gerekli şeyler söylüyorsunuz bu siteyi hergün hakit ediyorum çokta faydasını görüyorum kendi adıma söylüyorum tabikide .
 
bence bakanlığa dilekçe verin veya imza toplayın bi şekilde sesinizi duyurun kesin sonuç alırsınız yunus kurt & recep61
 
arkadaşlar bi metin hazırlayıp bimere yazalım engelli maaşları her ay ödensin diğer maaş alanlar gibi ayda bir maaş almak daha iyi olur 3 ay beklemek zor .bi metin hazırlayıp bimere yazalım herkes dilekçe yazsın .çoğunluk olursa sesimiz duyulur .şu an ben bi dilekçe metni bulamadım.hep beraber bu işi başaralım her ay maaş alalım
 
Halil bey iyi akşamlar

Evde bakım hizmetinde maaş bağlanmasında aranan şartlardan gelir durumu konusu bir dile getirilirse en azından, asgari ücretin 3/2 si oranınının 50 tl aşılması yani 423 değilde 473 TL kadar gibi bu konuyuda ilgili arkadaşlar dile getirirse devlet yetkililerimiz bu konu ile ilğili bir çalışması olabilir
 
İlgili makama,

Bilindiği üzere 2022 sayılı kanun kapsamında Muhtaç, Güçsüz ve Kimsesiz türk vatandaşlarına üçer aylık dönemlerde maaş verilmektedir.

2022 Sayılı kanun gereği maaş alan kişiler üç aylık sürenin çok uzun olduğunu ve maaşların üç aylık olarak değil aylık olarak ödenmesini talep etmekteler.

Ekonomik yoksunluk içinde olan bu arkadaşlarımız üç ay gibi uzun bir süre maaş beklemek istememekteler. Bu nedenden dolayı bende siz sayın ilgililere bu mesajı atma ihtiyacı duydum.

Konuyla ilgili olarak gerekli düzenlemenin yapılmasını 2022 sayılı kanun kapsamında maaş alan arkadaşlarımızın bu mağduriyetlerinin bir an önce giderilmesini arz ve talep ederim.

Ad Soyad:
TC Kimlik No:
 
Geri
Üst