2022 Maaş takip sitesinde online ödeme tutarındaki miktar nedir?

Noway

Üye
Üye
Katılım
Ağu 3, 2012
Mesajlar
6
Tepkime Puanı
0
Puanları
0
Sa. Arkadaşlar ben yaklaşık 3 yıldır özürlü maaşı alıyorum fakat online ödeme tutarı yeni dikkatimi çekti.Evrak takip sistemimde Online ödeme tutarı:568.94-
Online ödeme tarihi: (boş)- Online ödeme açıklama :İlk aylık bağlama. Bu ne demek acaba bilgilendirirseniz sevinirim.Bu daha önce aldığım miktar mı?
 

Noway

Üye
Üye
Katılım
Ağu 3, 2012
Mesajlar
6
Tepkime Puanı
0
Puanları
0
Evet Mehmet Bey, yanlış hatırlamıyorsam aldım.
 

Noway

Üye
Üye
Katılım
Ağu 3, 2012
Mesajlar
6
Tepkime Puanı
0
Puanları
0
Beni aydınlattığınız için teşekkür ederim :) Ve müsadenizle birkaç sorum daha olacak.Ben 24 yaşında(5-6 gün içinde 25 olacağım) öğrenci bir bayanım.Daha önce kadın erkek eşitliği propagandasıyla beni babamın sigortasından zorunlu olarak çıkarıp yeşil karta bağladılar.Öğrenciliğim de bundan sonra başladı yeşil kart sistemi okadar kötü olmadığı için tedavilerimde çok sıkıntı çekmiyordum bu yüzden öğrencilik avantajımla babamın sigortasına geçmek ihtiyacını geçen seneye kadar pek hissetmemiştim.Zira daha sonra zorunlu genel sağlık sigortası çıktı ve ben 2022 maaşı alanların zorunlu olarak yeşil karta geçtiğini öğrendim.Şimdi ben geçen yıl yeşil kart haklarının çoğunun geri alınmasından dolayı çok sıkıntı çekiyorum.Bağışıklık sistemimin de zayıf olmasından ötürü okuldan çok hastanelere gitmek durumundayım malesef fakat bu yasa yüzünden birçok sevk sorunu yaşadım herzaman sevk aldığım hastanelerden sevk kabul edılmez oldu.Sevk verme hakkı olan hastanedeki doktorların ego problemleri yüzünden karşıma ayda yılda bir çıkan ilgili doktorlarla üniversitemde tedavime devam edemedim. Şu anda öğrencisi olduğum üniversitenin tıp fakültesinde tedavi hakkım neredeyse yok acile gittiğimde bile sevkim olmadığı için biseyin yok kaç kendini masraftan kurtar muamelesi görüyorum.Diğer hastanelere gitmekte ulaşım sorunu ve maddi manevi sorunla boğuşmak zorunda bırakılıyorum.Benim tekrar babamın sigortasına geçme hakkım var mı?Yani bu ülkedeki bir çok şey gibi birilerinin insiyatifiyle vs. bu hakkıma kavuşabilir miyim?
 

Mehmet Yalçın

Üye
Üye
Katılım
May 19, 2010
Mesajlar
5,369
Tepkime Puanı
23
Puanları
38
Anlattığınız gibi 2022 maaşı alanlar gss kapsamına sokuldu bulundugunuz ildeki yada ilçedeki sgk müdürlüğüne giderek magduriyetinizi belirtin geçiş yaparlar belki yani geçirme şansları ne kadar mümkün bilmiyorum çünkü geçişler 2012 de yapıldı o sebepten çok yeni fazla bu konuda bilgiye haiz degiliz hatta siz gidip bilgi edindikten sonra paylaşın ki burdan bizimle bizde ögrenelim.
 

Noway

Üye
Üye
Katılım
Ağu 3, 2012
Mesajlar
6
Tepkime Puanı
0
Puanları
0
Evet Mehmet Bey, dediğiniz gibi bu konuyu sgk ile görşeceğim ve süreci burda paylaşacağım çok teşekkür ederim..
 
Tekerlekli Sandalye
Üst