2022 Maaşı alıyordum. Memur oldum. Dönem maaşını alabilir miyim?

Şu ana Kadar 2022 Maaşı Alıyordum.Ama 30.10.2012 yılından (20 gün önce ) ÖMSS ile memur oldum.ayın 15 ınde memur maaşı aldım.Yanlız bu önumuzdeki haftada yani aralık ayına ait 2022 maaşını alabılırmıyım.Aldıktan sonra iptal dilekçesi versem olurmu acaba.Eğer parayı çeksem Bana geri ödemeli faiziyle birlikte geri alabılırmıyım sonucta burda 2 ay 10 hakketmiş gibi görünuorum.Bu konuda benı bilgilrndirseniz sevinirim.Tşklr.
 
orda bi yazım eksiği olmuş.Eğer parayı çekersem onlar faiziyle geri alırlarmı demek istedim.Sadece Bu aralık ayını çekecem ondan sonra iptal veya durdurma dilekçesi verecem.Demek istediğim Bu aralık ayını çekebilirmiyim.
 
Artık kuruma bildirme gibi bir mecburiyet yok. Zaten kurum dediğiniz mal müdürlüğü sanıyorum. Sistem SYDV'de tam anlamıyla 20 Aralıktan itibaren aktif olacakmış. O tarihten SOsyal yardımlar genel müdürlüğü otomatik olarak kesecek zaten 2022 maaşınızı. ama siz içim rahat olsun diyorsanız bağlı bulunduğunuz yerdeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na başvurun.
 
iptal ettirebılırseniz lütfen nasıl oldugunu banada bildirın. çünkü ben 2 buçuk aydır uğrasıyorum halen iptal ettıremedım. kurumlar el değiştirmiş galiba kımse birsey yapamıyor. şimdi yeni maaşlarımızda yatar gerı bizede %5o faizıyle borç çıkar. bunuda çok iyi biliyorum. ondan sonra anlat derdini anlatabilirsen
 
Geri
Üst