2022 Maaşı Hakkında Bir Soru?

  • Konuyu başlatan ENB ÜYESİ
  • Başlangıç tarihi
E

ENB ÜYESİ

Guest
Öncelikle Yardımı Geçen Bütün Kardeşlerime Çok Teşekkürler.. Ben Sizlere ŞUNU Sormak İstiyorum.

Bana SGK'DEN Gelen İlk Maaş Çekme Kağıdında Çekilecek Tutar 1400 tl ziraat bankası yazıyor.. önümüzdeki haftalarda bu parayı Ziraat Bankası özel işlem Merkezinden Çekdikten Sonra. Postaneye Gidip Dönem Maaşı Talabinde Bulunmam Gerekiyormu.. Kağıtda Böyle Bir şey yazmıyorda. sadece 1400 tl Ziraat Bankasından Çekilecek Yazıyor.. Haziran Ayının Parasıda Bunun İçindemi Yani. Aylıgım 259 tl 3 aylık 777 tl yapıyor..rapor oranım %79 emekli nevi= muhtaç
 

Mehmet Yalçın

Üye
Üye
Katılım
May 19, 2010
Mesajlar
5,369
Tepkime Puanı
23
Puanları
38
Alınan para sizin içerde birikmiş paranız, siz ptt şubesine gidip haziran maaşınızı alabilirsiniz maaş 816 lira.
 
E

ENB ÜYESİ

Guest
birde şunu sorcam .. kusura bakmayın yenıyım bazı şeyleri bilmiyorum sizler sayesinde öğreniyoruz.

bı kağıt eve dün geldi dün ve bugün ziraat bankasına gittim paranın yatmadığını söylediler... postaneye gitsem dönem maaşını ala bilirmiyim.. biriken paradan önce.???? o yatmışmıdır... ilk maaş ödeme 28.05.2009 yazıyorduda..
 

Mehmet Yalçın

Üye
Üye
Katılım
May 19, 2010
Mesajlar
5,369
Tepkime Puanı
23
Puanları
38
Mühtemelen dönem maaşınız yatmıştır yarın PTT ye gidip sorun. Toplu paranız yatalı 15 gün falan olmuş bir iki hafta içinde ziraat bankasından toplu paranızı alaçağınızı düşünüyorum.
Olmazsa buraya yazın size iletişime gececeğiniz bir kaç telefon numarası veririz. Böylece süreci hızlandırma şansınız olur.

Bundan sonra ki gelişmeleri bizimle paylaşın lütfen. Böylece süreç hakkın da diğer arkadaşlarımız da bilgi sahibi olmuş olurlar.

Not: Buraya dilediğiniz tüm soruları sorabilirsiniz inanın günde 100 soruda sorsanız bizler seve seve (bildiğimiz ölçüde) cevap yazarız. Zaten bu forumda bunun için açıldı.

Sevgiler...
 
E

ENB ÜYESİ

Guest
Buğün ptt ye gittim.. eve kağıt geldimi dedi evet dedim onu getir dedi götürdüm.. biz veremiyoruz bu parayı ziraat bankasından alcaksınız dedi.. bende ziraat bankasına toplu param yatmamış.. haziranın dönem maaşını almak için geldim dedim.. oda olmaz öyle şey dedi.. ailemde sgk yi aradı.. 1 haftaya kadar toplu parayı ziraat bankasından çekecek dediler.. postaneye gitmesin dönem maaşını eylülde çekecek demişler.!!!
 

Mehmet Yalçın

Üye
Üye
Katılım
May 19, 2010
Mesajlar
5,369
Tepkime Puanı
23
Puanları
38
O zaman şunu anlıorum size göndrilen toplu paranın içinde haziran maaşınızda var sanırım. Ancak ziraat bankasından toplu parayı özel işlemden hiç bir evrak beklemeden kimliginle çekebilirsin özel işleme gittinmi hesapta para yokmu?
 
E

ENB ÜYESİ

Guest
2 sefer gittim hesapta para yok telefonla ankarayı aradık.. onay alcak en geç 1 hafta sürer dediler....

benım para bırıkmeye 1. ay ocaqk'da başlamış haziranın başındada bağlandı yani toplam 5 ay sürdü kagıtda ortalama aylık miktarı 259 tl yazıyordu 259 x 5 ay = 1295 tl birde ek ücret vardı kağıtda 80 tl hepsi 1375 tl yapıyor.. zaten kağıtdada aynen bu tutar yazıyor..
 
Tekerlekli Sandalye
Üst