2022 maaşı için alınan raporla araç alınabilir mi askerlikten muaf olunur mu?

ali_sener

Üye
Üye
Katılım
Eyl 3, 2011
Mesajlar
2
Tepkime Puanı
0
Puanları
0
mrb benim %42 lik raporum var bu raporda ötv indirimi veya ehliyet şıkları işaretli değil ne yapmalıyız?

2.ci sorum ise 2022 maaşları 3 ayda 1 yatıyor baya bekliyoruz birkaç kişiye sordum onlarda aylık takistler halinde yani 219 tl olarak alabiliyorsunuz dediler doğrumu? doğruysa ne yapmam gerekir?

3.cü sorum şu :)
resmi olarak 19 yaşındayım 20 yaşından gün almaya başladım. %42 lik raporum olduğuna göre askerlik yapabilirmiyim? yaparsam kaç ay olur? yada yapmadan önce hangi testler yapılıyor bunu öğrenmek istiyorum.

Cevaplarınızı bekliyorum.Saygılarımla :)
 

Mehmet Yalçın

Üye
Üye
Katılım
May 19, 2010
Mesajlar
5,369
Tepkime Puanı
23
Puanları
38
Raporda ötv'den yararlanabilir özel donanımlı araç alabilir ibareleri yoksa o raporu araç alımında kullanamazsınız, hastaneye başvurup şartlarınız uygunsa ötv için rapor talep edeceksiniz.

2022 Maaşları 4 dönemde 3 aylık olmak üzere ödenmektedir aylık alınması söz konusu degildir talep edilmesi halinde verilmesi de söz konusu degildir bu duyum sadece söylentiden ibarettir maaşlar 3 aylık alınacaktır.

Raporunuzun kaç olması önemli degil askerlik yoklamasına gittiğinizde sivil hastanenin raporunu askeriye kabul etmez askeri hastaneye sevk ederler orası uygun görürse askerliği yaparsınız uygun görmezlerse muaf olursunuz. Şuan elinizde bulunan rapor askeri kanadında geçerli olmayacaktır.
 
Tekerlekli Sandalye
Üst