2022 maaşı toplu ödeme yapılmadı

Merhaba,

Kızım 2011 senesinde 6 aylık 2022 maaşını aldı fakat daha sonraki aylıkları vasil tayini için durduruldu. Konu ile ilgili mahkeme 1,5 ay önce sonuçlanmasına ve mahkeme sonucu Ankara ya iletilmesine rağmen kızımın 2022 toplu maaşı (yaklaşık 1 senelik) halen ptt hesabına yatırılmış değil.

Acaba sorun nerededir, yardımcı olursanız seviniriz.

Not: 2022 maaşı sorgulaması ekte bilgilerinize sunulmuştur.

Teşekkürler.
 

Ekli dosyalar

  • maas.jpg
    maas.jpg
    103.1 KB · Görüntüleme: 143
Mahkeme 1,5 ay önce sonuçlanmış. Mahkeme sonucunun ankara'ya ulaşması, değerlendirmeye alınması 2-3 ayı bulabilir. Siz yapılması gerekenleri yapmışsınız zaten. Şimdi beklemekten başka bir seçeneğiniz yok.
 
Öncelikle cevabınız için teşekkürler.

Sonuç iadeli tahhutlu gönderildi ve teslim edildiği bilgisi geldi.

Bir de sorgulama da hala geçen senenin işlemlerinin görünmesi normal midir? Yukarıda ki mesajım da ekli dosya olarak yüklemiştim. Tc ile sorguladığımızda hala geçen seneki işlemler görünüyor, 2012 ye dair bir işlem açıklaması bulunmuyor, bu normal midir?

Durum böyle olduğundan işlem sürecini takip edemiyoruz dolayısı ile.

Yardımınız için şimdiden teşekkürler.
 
2012 yılına dair işlemler yapılmadığından sisteme bilgi girişi yapılmamıştır...Endişe etmeyin verdiğiniz dökümana göre hiçbir sıkıntı mevcut değil...
 
Süreç normal şekilde işliyor. Siz ara ara sorgulamanızı yapınız. 1-2 aya bir sonuç çıkmazsa buraya yazın farklı yöntemler deneriz.
 
malesef bu kadar teknoloji anında iletişim ve belgelerin hızlı birşekilde elektronik ortamda iletilebilmesine rağmen bürokrasi halen 1300lerdeki kervan zihniyeti ile işlemekte. sabırlı olmanızı diliyorum.
 
Geri
Üst