2022 maaşında "hastaneye ara karar" yazısı ne demek?

  • Konuyu başlatan ENB ÜYESİ
  • Başlangıç tarihi
E

ENB ÜYESİ

Guest
2008'in başlarında kuzenim 2022 maaşına başvurmuştu evrak takipte sürekli takip ediyoruz tahsis servisine gitti geldi vs. en son hastaneye ara karar yazısı varmış bu ne anlama geliyor.

3 yıla geliyor hala maaşı bağlanmadı bu kadar gecikme normalmi?
 

Mehmet Yalçın

Üye
Üye
Katılım
May 19, 2010
Mesajlar
5,369
Tepkime Puanı
23
Puanları
38
bu kadar gecikme çok nadirende olsa olabiliyor eger evrak takip sitesini buraya kopyalayabilirseniz daha detaylı inclemek istiyorum ama hastanede ara karar yazısı şu demek;


kuruma gönderilmiş başvuru yapılmış olan saglık kurulu raporunda bir takım eksiklikler oldugundan hastane ile kurum arasında halledilecek bir durumsa halledilir eger halledilmeyecek birşeyse tekrar rapor istenilebilir, veyahut size raporda oluşan eksikligi belirtip raporu aldıgınız hastaneden düzeltip tekrar kuruma göndermenizi isterler... bu ibare bu gibi durumlarda evrak takip sitesine düşülmektedir..
 
E

ENB ÜYESİ

Guest
valla kuzenimin tc nosu aklımda değil şu an. ondan alır buraya aktarırım. ama dediğim gibi bu yazıyordu bundan başka birşeyde yoktu.

maaşın iptali falan söz konusu olmaz inşallah.
 

Mehmet Yalçın

Üye
Üye
Katılım
May 19, 2010
Mesajlar
5,369
Tepkime Puanı
23
Puanları
38
yok 5 yıl neticelenmezse o zaman evrak zaman aşımından iptal olur, hastaneden alınan rapordaki eksiklik giderildikten sonra tekrar tahsise gönderilir eger bir eksik daha çıkmazsa maaş baglanır ama dedigim gibi bi evrak takip sitesini görmem gerekir şu anda kesildi olayı söz konusu degil.
 
Tekerlekli Sandalye
Üst