2025 Mart Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

rapor yenılemedekı aksaklık bakım maası kesılmesıne neden olurmu

normalde basvuru yapıp doktora gıdıp kontroller yapılınca bır hafta sonra heyete gun verıp rapor yenılıyordu..hepsı 1 haftada oluyordu yanı aynı ay ıcınde oluyordu

sımdı ıse yogunluktan dolayı 40 gun sonraya vermısler
dıceksınızkı sende 1 ay oncesınden al...hem yogunluk bılınmıyordu hemde her seferınde 1 ay gerıye atardı...oysa aynı ay ıcınde alınıp hallolması lazımkı her seferınde rapor gunu 3 veya 5 gun sapma olsun

sonuc olarak nısan 10 unda rapor bıtıp,15 ınde alınan maas
heyet 20 sınde rapor yenılıcek

yanı ayın 10 unda rapor bıtıp 20 sınde rapor yenılendıgı ıcın...15 ındekı maası bloke ederek vermeyıp...yenı raporda ıse teee1 ay sonra verdıklerı ıcın

bahane ıle 2 ay keserlermı...daha once buna benzer sorunlar cıkarıp 6 ay maas kesıp ayyy hata etmısız dıye rahar rahat konustukları olmustu

kesın net bellımı...havadan bahane arıyorlarda

Bizim rapor ocak 6 da doldu ondan sonra başvuru yaptık ama hala heyet için bekliyoruz ocak ve şubat maaşları yattı bu arada

kesmeye gelınce 1 gun gecsın hemen kesıyorlar..vermeye gelınce 2 ay bekletıyorlar
ısteyerek verseler boyle yapmazlar
avrupada işsize maas baglıyorlar

rapor bıtsede hazırana kadar uzatılmıs maası etkılemıyor basına gelen olursa bılsın
ama nedıye hazırana kadar anlamadım
aslında bu sorun herkese olacak cunku 1 haftada heyet rapor verebılıyorken sımdı 40 gunde verıyor bazı yerlerde

Arkadaşlar iyi günler bi sorum olucak e devlette hala Aralık ayının odemesi görünüyor sizdede aynı durum mu var acaba ?

rapor yenılemedekı aksaklık bakım maası kesılmesıne neden olurmu

normalde basvuru yapıp doktora gıdıp kontroller yapılınca bır hafta sonra heyete gun verıp rapor yenılıyordu..hepsı 1 haftada oluyordu yanı aynı ay ıcınde oluyordu

sımdı ıse yogunluktan dolayı 40 gun sonraya vermısler
dıceksınızkı sende 1 ay oncesınden al...hem yogunluk bılınmıyordu hemde her seferınde 1 ay gerıye atardı...oysa aynı ay ıcınde alınıp hallolması lazımkı her seferınde rapor gunu 3 veya 5 gun sapma olsun

sonuc olarak nısan 10 unda rapor bıtıp,15 ınde alınan maas
heyet 20 sınde rapor yenılıcek

yanı ayın 10 unda rapor bıtıp 20 sınde rapor yenılendıgı ıcın...15 ındekı maası bloke ederek vermeyıp...yenı raporda ıse teee1 ay sonra verdıklerı ıcın

bahane ıle 2 ay keserlermı...daha once buna benzer sorunlar cıkarıp 6 ay maas kesıp ayyy hata etmısız dıye rahar rahat konustukları olmustu

kesın net bellımı...havadan bahane arıyorlarda
Maaş kesilse bile hemen bildirmiyorlar yatırmaya devam edip.sonra geri istiyorlar. Arkadaşımın başına geldi. Geçen de sosyal hizmetlere gittim orada 2 kişi geldi birine 55 bin TL borç çıkardılar. Diğerini duymadım.ciktim. Gene de gidin sorun temkinli davranmakta yarar var.

rapor bıtsede hazırana kadar uzatılmıs maası etkılemıyor basına gelen olursa bılsın
ama nedıye hazırana kadar anlamadım
aslında bu sorun herkese olacak cunku 1 haftada heyet rapor verebılıyorken sımdı 40 gunde verıyor bazı yerlerde
Kerkümez sallama haber yapma.. rapor bittiği anda evde bakım aylığı takibe alınır. Sosyal hizmetler sistemi senin rapor bitiş tarihini sisteme kayıt yapar ve rapor bittiği an ödemeyide keser. Yeni rapor çıktıktan sonra ise rapor bitiş tarihini dikkate alarak geçmiş ayları tekrar öder..
Devlet sen gibi kerkümezmi sanarsın... Devlet aynı raporu tekrar alacağınımı düşünecek beklemeden tık tık tık ödeme yapacak...

Geri