2025 Mart Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

HAdi bende yazayım hastaneden Niğde yattı
Şu mübarek günde Rabbim tüm hastalara Şafi ismi hürmetine şifa versin Hayırlı Ramazanlar

arkadaşlar bir sorum olacak şimdi ben işe girdim bakım maaşı alıyoruz aile sosyal hizmetler merkezine bildirmemiz gerekli oldu bu iş altı ay bir malım mülk yok maaşı keserler mi cevabı acil lazım pazartesi günü gideceğim söyleceğim acil cevabınız bekliyorum arkadaşlarım şimdiden çok teşekkür ederim

arkadaşlar bir sorum olacak şimdi ben işe girdim bakım maaşı alıyoruz aile sosyal hizmetler merkezine bildirmemiz gerekli oldu bu iş altı ay bir malım mülk yok maaşı keserler mi cevabı acil lazım pazartesi günü gideceğim söyleceğim acil cevabınız bekliyorum arkadaşlarım şimdiden çok teşekkür ederim
Bakıcı olarak çalışmaya başladıysanız evet kesilecektir.
Engeli olarak çalışacaksanız çalışma durumu nasıl evde mı(home ofis) yoksa bakıcıdan bağımsız olarak mı çalışıyorsunuz. Evde çalışıyorsanız sorun olmayacaktır. Evde çalışan engellinin tek bakılacağı kriter gelir sınırı.

Ya arkadaşlar bu İŞKUR ya gelip geçici yani bir sorun olacağını zannetmiyorum ama bilen biri varsa şimdiden cevap versin Teşekkür ederim hayırlı geceler

Ya arkadaşlar bu İŞKUR ya gelip geçici yani bir sorun olacağını zannetmiyorum ama bilen biri varsa şimdiden cevap versin Teşekkür ederim hayırlı geceler
Ya şimdi emekli olup da bu maaşı alanlar var Bizimki gelip geçicidir zaten bana demişlerdi sosyal hizmetler çalışacaksın tabii demişti Hiçbir sıkıntı çıkmaz demişti çünkü gelir kriteri asgari ücreti geçmiyor dedi bakalım göreceğiz Bir ay içinde bildirmek zorundayız Hayırlısı Allah'tan Her şey

Maaşlar yatmismi arkadaşlar iki tane siteye üye olan arkadaşlarımız yatı diyorlar doğruluk payı varmi

Geri