92 model otomobil alsam bakım maaşım kesilir mi?

lafım sözüm başlığı açan arkadaşa karşı değildir ! ( GENELLEME YAPARAK SÖYLEDİM LÜTFEN YANLIŞ ANLAMAYIN KİMSEYİ ELEŞTİRMİYORUM O HAKKA DA SAHİP DEĞİLİM ZATEN )

anlayamadığım ya benim tek bir manuel tekerlekli sandalyem var hatta onunda 40dan fazladır ön tekerleri kırılıp kırılıp yaptırıyorum bir türlü dikiş tuturamadım ve hatta şuandada sağ ön teker kırık bir şekilde düşe kalka 3 teker sandalyemi kullanmaya çalışıyorum tek bir teker maşası tekeri göbeği ile beraber 75 TL çok ta büük bir rakam değil değilde ben bu rakamı bile ödeyip tekerimi taa ki bir hayır sever arkadaşın bu rakamı karşılamayı yapana dek kırık bir şekilde binmeyede devam ediyorum bende engelliyim bende türkiye vatandaşıyım rapor oranım %97 ama nedendir anlayamıyorum ben tekerlekli sandalyenin tek bir tekerinin 75TL lik fiyatını bile ödeyemezken çoğunlukla bu gibi konularla karşılaşıyorum allah daha çok versin neredeyse son son model araç almayı isteyen planlayan ve alan kişileri etraftada görmekteyim sanal alemde de artık kanaat getirdim bir yerlerde birşey dönüyor ama ben çözemedim neyse olsun allah herkesin gönlün göre verir inşallah olmayanlarada nasip eder inşallah bana da sandalyemin tekerini yaptırabilmem için bir hayır sever arkadaş çıkıp 75 liralık masrafımı karşılamaya razı olur da bende hayattaki tek varlığım manuel tekerlikli sandalyemin kırık tekerini yaptırabilirim :( bunada çok şükür

hiç merak etme ....89 benim var .5 yıldır kullanıyorum ..icra bile gelip almaya tenezzül etmezmiş .. takıl kafana göre ;)

Geri