arkadaşlar benim bir durumum var anlatmak istiyorum böyle bi durumu yaşayan ve nasıl süreç işledi bilgi verirlerse sevinirim durum şöyle biz engelli ablama yaklaşık 5 yıldır bakım maaşı alıyorduk şöyle ki biz evde 4 kişiydik ben babam annem ve engelli ablam bakıcı maaşı için annem yaşlı olduğu için bizim evden 30 metre uzaklıkta oturan yengemi bakıcı seçtik ve yengem farklı adreste engelli ablam farklı adreste olmasına rağmen maaş bağlandı tabi bu arada ben evlendim ve evde 5 kişi olduk eşimle beraber maaşı almaya devam ettik ama 4 hafta önce denetlemeye geldiler ve bugün maaşın kesildiğini öğrendim adres değişikliğinden dolayı ndeni bakıcı ile engellinin farklı adreslerde olması şimdi ben eşim annem babam ve engelli ablam aynı adreste yaşıyoruz ve devlette de adres öyle zaten bu durumda maaşı tekrar almak için ne yapmalıyız nasıl bir süreç bizi bekliyor il müdürlüğüne gittim maaşın sonlandırıldığını ve bizden bu durumun düzeltilmesi için bakıcı değişikliği için dilekçe verin dediler yeni bakıcı eşim olacak fakat süreç nasıl işleyecek yani tekrar işlem mi yapılacak yoksa yine incelemeye mi gelecekler ya da dilekçeyle tekrar bağlatacaklar mı ne olur bilgi verirseniz çok sevinirim çok ihtiyacımız var çünkü duyarlı arkadaşlardan cevap bekliyorum