Ahmet Maranki'den Doğal Antibiyotik Reçetesi

gülümse_hayata

Üye
Üye
Katılım
Kas 9, 2010
Mesajlar
16,299
Tepkime Puanı
15
Puanları
0
Yaş
49
Kış aylarının hastalıklarla birlikte gelmiş olması küçük büyük hepimizin sıkıntısı halindedir. Üst solunum enfeksiyonları özellikle kış aylarında çok fazla görülmektedir. Öksürükler , balgam şikayetleri bitmek tükenmek bilmez doğal olarak hemen antibiyotiklere sarılırız. vücudumuzun direncinin düşük olmasıyla birlikte bu rahatsızlıklar kendini çok daha şiddetli hissettirebilir. Bundan dolayı vücudumuzun direncini yükseltecek şekilde ve bağışıklık sistemimizi kuvvetlendirecek şekilde beslenmeliyiz. Bunun yanı sıra doğal besinlerindende yardım almamız bizler için fayda sağlayacaktır. İşte bu besinlerden iki tanesi de soğan ve sarımsaktır. Ahmet Maranki bu iki besinin birer doğal antibiyotik olduğundan bahsetmiş ve nasıl tüketeceğimiz hakkında bizlere bir reçete hazırlamıştır.

Şimdi sizlerle bu reçeteyi paylaşıyoruz.



grip_ve_nezleye_karsi_sogan_sarimsak_tuketin_1.jpg

AHMET MARANKİ ;Doğal antibiyotikler nedir?
-SARIMSAK veSOĞAN birer doğal antibiyotiktir.Bunları hayatınızdan çıkarmayın. Tüketebildiğiniz kadar tüketin dedi, Hiçbir yan etkisi yoktur.
Her gece yatmadan önce mutlaka 1 diş sarımsağı çiğnemeden yutarsanız hiçbir şekilde koku yapmaz.

Özel reçete olarak tavsite ettiğimiz doğal antibiyotik tarifi :


MALZEMELER

-1 baş sarımsak
-Yarım litre su
-Cam kavanoz
-Alüminyum folyo

HAZIRLANIŞI:
500 CC (yarım litre) kaynatılmış soğumuş suyu cam bir kavanoza koyduktan sonra içerisine kabukları soyulmuş bir baş sarımsağı rendeleyip, yarım limonu da kabuğu ile dilim dilim doğrayıp atın.

Kapağını kapattıktan sonra (alüminyum folyoyla sararak ışık almasını engelleyebilirsiniz) karanlık bir ortamda 4 gün bekletin. Dört gün beklettikten sonra içinden posasını alın. Özellikle çocuklarınıza posasını 7 gün boyunca günde bir defa 1 çay kaşığı için. Öksürük, balgamı kolayca atabilirsiniz.

Her kışa girerken bir kaç defa bu doğal antibiyotiği tekrarlarsanız savunma mekanizmanız güçlü olur.

Kullanımı: Her yemekten 15 dakika önce aç karnına bir yemek kaşığı içebilirsiniz.

Dışarıdan gelen mikrop ve virüslere karşı etkilidir. Limonu hayatınızdan çıkartmayın.

Tarifimiz bir kişiliktir. Daha fazla su ve ölçüyle de yapabilirsiniz.
 
Tekerlekli Sandalye
Üst