M Melisa eren 1 Ara 2024 #1 Kayınvalidem in alzheimer hastalığı var astım hastalığı var mide yanma şikayetleri falan var yüzde kaç rapor alınır
Kayınvalidem in alzheimer hastalığı var astım hastalığı var mide yanma şikayetleri falan var yüzde kaç rapor alınır
M Melisa eren 2 Ara 2024 #2 septik' Alıntı: Her hastalığın doktorlar tarafından özelliğine göre bir tanısı var, oran vermek buradan mümkün değil. Genişletmek için tıkla ... Kesin net bir oran söyleyin demiyorum ki tecrübeli birileri varsr mutlaka bu hastalıklardan rapor almış birileri var %40gecersek ugrasacam bu işlerle
septik' Alıntı: Her hastalığın doktorlar tarafından özelliğine göre bir tanısı var, oran vermek buradan mümkün değil. Genişletmek için tıkla ... Kesin net bir oran söyleyin demiyorum ki tecrübeli birileri varsr mutlaka bu hastalıklardan rapor almış birileri var %40gecersek ugrasacam bu işlerle
septik Editör Editör 2 Ara 2024 #3 Melisa eren' Alıntı: Kesin net bir oran söyleyin demiyorum ki tecrübeli birileri varsr mutlaka bu hastalıklardan rapor almış birileri var %40gecersek ugrasacam bu işlerle Genişletmek için tıkla ... Evet, haklısınız, arkadaşlarımız arasında benzer bir durum yaşamış, rapor almış olanlar varsa yatdımcı olur inş.
Melisa eren' Alıntı: Kesin net bir oran söyleyin demiyorum ki tecrübeli birileri varsr mutlaka bu hastalıklardan rapor almış birileri var %40gecersek ugrasacam bu işlerle Genişletmek için tıkla ... Evet, haklısınız, arkadaşlarımız arasında benzer bir durum yaşamış, rapor almış olanlar varsa yatdımcı olur inş.