Aracım engelli aracı ama engelli kartın yok engelli park yerlerine aracımı park edeblirmiyim
hayır, park edemezsiniz. Parkettiğiniz de ceza gelir.Aracım engelli aracı ama engelli kartın yok engelli park yerlerine aracımı park edeblirmiyim
rapora değil ruhsata bakarlar. Engelli aracı ruhsata işlenir.%28 engelli raporuyla aldım aracı ama yinede engelli kartı verirler mi engelli statüsüne %40 olmadan girilmiyor diye biliyorum
verirler. Bedensel engellilere verirler sıfır yada 2 el olmasının önemi yok. %90 üzeri de verir.%60 engelli raporum var..aracım 2.el yinede engelli park için kart verirlermi? sadece %90 ve üzeri alabiliyor diye biliyorum.
bedensel engelli değilim diğer hastalıklardan %60 aldım bu durumda da verirler mi hocam.verirler. Bedensel engellilere verirler sıfır yada 2 el olmasının önemi yok. %90 üzeri de verir.
kalp 30 tansiyon 10 şeker 20 alerji 20 süresiz..tolamı 60 ile vergi indirimiyle emekli oldum hocam.İlgimi çekti. %60 ile Nasıl alabildiniz? Merakımdan soruyorum.
Cevabınızı vereyim: Verirler. Her ilde farklı uygulama var. Büyükşehirlerde vermeyebilir.
sansınızı dene...o zaman alamam İstanbul'dayım.. teşekkürler.