Article: Malulen Emeklilik Yönetmeliği

şimdi benim sigorta başlangicim 2009 da 30 ğünlük sigortam var kendimde diyaliz hastasiyim aradaki gün sayisinin parasini yatirip emekli olabilirmiyim ???

Askerde gazi oldum 6 yildir emekliligimi vermediler avrupa insan haklarinda simdi yardimci olcak kimse varmi emekli olmak istiyorum lutfen :(

selam eşim 2014 senesinde yüzde yüz engelli raporu var.yüzde seksen kua dan yüzde yirmi geçirmiş oldugu kanser hastalığından.malulen emeklilik için başvurduk yüzde atmışın altına düşürmüşler raporunu.itiraz ettik ankaradanda olumsuz rapor verdiler.eşim 2014 den beri daha kötü oldu su an kan kusuyor .iyileşmediki raporu düsürdüler anlamadık gitti.ne yapmam gerek yardımcı olursanız sevinirim.

slm ben %50 engellı raporum var ve vergı ındırımınden faydalanıp emeklı olmak ıstıyorum ama şu anda calışmıyorum kalpden baypas oldum..fakat sgk calışmam gerektıgı zaman sgk bas vurup emeklılık işlemlerini baslata bılırsın dıyor...hastayım calışamıyorum...sıgortam 2700 pırımım var borclnıp emeklı olmak ıstıyorum kullandıgım ılaclar pahalı..şimdi sgk benım sigortalı olmadan hıc bır sey yapamayız dıyor kıme yaptıracam sigortayı..bana lutfen akıl verın..yardımcı olun calışmadan sıgorta sıgorta kabul etmıyor başvurumu...ılla bır yerde sıgortalı calışmalısın dıyor...boyle sacma işmi olur...calısamıyorum ..lutfen yardımcı olun..
engellılere engel olan sgk ve kanunlar hıc bır kanun veya yasa engellılerın yanında degıl....engellılere kımse yardımcı olmak istemıyorlar..sadece sozde kalıyor..saygılar

arkadaşlar malesef bu sgk ya bırılerı haddını bıldırmeli sikayet uzerıne rasstgele incelemeden milletın maaşinı kesip sonrada seni kendı istedigi hastaneye yonlerdırıyor sonrada bu hastaneye yazı yazıyor bu gonderdıgım dosyalar yolsuzluk yaptı dıyerek sucsuz ınsanlarında maasını kestıyor sonrada ıtıaraz hakkın bıle yok dıyerek senı dava acmaya zorluyor benım basima gedı uc yıldır ugrasıyorum

slm ben %50 engellı raporum var ve vergı ındırımınden faydalanıp emeklı olmak ıstıyorum ama şu anda calışmıyorum kalpden baypas oldum..fakat sgk calışmam gerektıgı zaman sgk bas vurup emeklılık işlemlerini baslata bılırsın dıyor...hastayım calışamıyorum...sıgortam 2700 pırımım var borclnıp emeklı olmak ıstıyorum kullandıgım ılaclar pahalı..şimdi sgk benım sigortalı olmadan hıc bır sey yapamayız dıyor kıme yaptıracam sigortayı..bana lutfen akıl verın..yardımcı olun calışmadan sıgorta sıgorta kabul etmıyor başvurumu...ılla bır yerde sıgortalı calışmalısın dıyor...boyle sacma işmi olur...calısamıyorum ..lutfen yardımcı olun..
engellılere engel olan sgk ve kanunlar hıc bır kanun veya yasa engellılerın yanında degıl....engellılere kımse yardımcı olmak istemıyorlar..sadece sozde kalıyor..saygılar
ssk girişin kaç

SM-G6100 cihazımdan Engelliler.Gen.Tr mobil uygulama ile gönderildi

Merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim kalp damarim parçalanmış by pass oldum tek damarim değişti tansiyon kolesterol de var buna ek sol ayakta venoz yani damar tıkanıklığı na bağlı düzensiz kan akışı var ayrıca belimde bir adet fıtık var ve oda sol ayağıma vuruyor sol göğsümde 3 cm kist var malulen emekli olabilirmiyim

Geri