Ayak bileğimde protez var. Rapor alabilirmiyim?

sol ayak bileğinde protez olan bir hasta tek bu sebepten yüzde kaç engelli oranı alabilir on var mıdır? ayak bilegindeki protezden muzdarip olan arkadaslarimizdan birisi bana deneyimini anlatabilir mi? simdiden tesekkurler.

hocam tek başına yüzde kaç ediyor bu konularda cahilim onu sormuştum hiçbir seyi olmayip ayaginda platin olana bile yuzde on veriyorlar bildigim kadari ile
ben yuzde 67 aldim tek hastaliktan kuah hastasiyim ölümcül hastalik tedaviside yok kronik kastalik okarak onaylandi 10.000 tl aliyom oburleri ne kadar aliyo fikrim yok ustad..ama sana yuzde 40 vermeleri biraz zor

ben yuzde 67 aldim tek hastaliktan kuah hastasiyim ölümcül hastalik tedaviside yok kronik kastalik okarak onaylandi 10.000 tl aliyom oburleri ne kadar aliyo fikrim yok ustad..ama sana yuzde 40 vermeleri biraz zor
hocam yuzde kirk gibi bir hedefim yok ben engelli de degilim bir tanigimin alt bacak iki tibiasinda agir platin ve sol ayak bileginde protez var hicbir sorunu yok yuzde kac alirim diye arastiriyor. ama dedigin gibi kirk vermezler.

hocam yuzde kirk gibi bir hedefim yok ben engelli de degilim bir tanigimin alt bacak iki tibiasinda agir platin ve sol ayak bileginde protez var hicbir sorunu yok yuzde kac alirim diye arastiriyor. ama dedigin gibi kirk vermezler.
ortapedi doktoruyla heyette saglam konusma yaparsa doktora belki kiyak yapar..doktora bagli...calisamicak durumda ise doktorlada iyi konusursa belki 40 puani alir doktora bagli oda..

Geri