Bakım maaşı alırken ilerde bakıcı degişirsek maaşta sorun yaşarmıyız

halil abi ben bakım maaşı alıyorum?rahatsızlığım piskolojik benim bakım maaşımı annem alıyor? 6 ayda bir ilaç raporu alıyorum eski ilaç raporlarımı saklıyorum şu an için iyiyim ilerde bakıcı değişikliği olursa bu saklamış olduğum raporların faydası varmı? ayrıca 7 defa piskiyatride yatarım var?6 ayda bir ilaç raporlarım yeniliyorum eski raporlarımı saklıyorum

Son düzenleme:
Bakıcı degişikliginde eski raporla pek işiniz olmaz bakıcı degişince mevcut raporunuz güncel ve ağır özlüyse sorun yaşamadan bakıcı degiştirebilirsiniz,

raporum%80 2008 yılına ait ağır özürlü ibareli süreklidir. ama şu an iyiyim ilaçları kulandığım zaman bahsetiğim rapor ise ilaç raporu ilaçlarım pahalı olduğu için 6 ayda bir yeniliyorum ve ben bu ilaç raporlarımı saklıyorum?

sağlık raporundan bahsetmiyorum sağlık raporum sürekli zaten 6 ayda bir almış olduğum ilaç raporlarından bahsediyorum?

Suresi gecmis ilac raporlarinizi saklamaniza gerek yok. Bize vermiyolar artik e-eczane ile gorebiliyorlar. Yeni bakici degistirdiginiz zaman elinizde ilac kullanimina bakmasi icin bir tane bulunması yararıniza olabilir cunku eve gelen kurum size deil bakiciniza sorabiliyor ilaci nasil kullandığını.

Geri