BAKIM PARASI HK.

Merak ettıgım bır konu var arkadaslar bakım maasına hak kazanma lımıtı 22 bın kusuratında evde 3 kısı yasıyoruz annem babam ve ben sadece ben calısıyorum eve baska bı para gırısı yok ben bı sırkette yukseldım ve yonetıcı oldum 22 bın lıara maass alıyorum suanda bır sorun yok sorum şu mesaılı calısırsam eger bu rakamın ustune cıkıcam bu annemın aldıgı bakım parasını etkılermı mesaılı calısırsam lımıtı gecıyorum bu durumu yasıyan varsa yazarsa sevınırım

Diğer mal varlıklarınız yok ise yıllık toplam gelirinizin aya bölünmesi ile ortaya çıkan rakam dikkate alınıyor, mesailerinizde dahil edilir. Yalnız asgari ücret yeni yılda %50 civarında artacağını öngörürsek şuan ki 7600 tl kişi başı gelirde %50 civarında artacak, 11400 civarına yükselecek sizin açınızdan sorun kalmayabilir.

Diğer mal varlıklarınız yok ise yıllık toplam gelirinizin aya bölünmesi ile ortaya çıkan rakam dikkate alınıyor, mesailerinizde dahil edilir. Yalnız asgari ücret yeni yılda %50 civarında artacağını öngörürsek şuan ki 7600 tl kişi başı gelirde %50 civarında artacak, 11400 civarına yükselecek sizin açınızdan sorun kalmayabilir.
asgarı ucret artısyla beraber bızım sırkette maas guncellemesı yapıcak sorun devam eder yanı ama ben alcagım cevabı aldım mesaıler dahıl edılır dedınız ben 1 gun bıle mesaı yapsam kesılır ozaman bu ne sacmalıktı rya

Yakını kısımda annesi yazıyor Du bugün kalkmış e devlette acaba kestiler mi bilgisi olan varsa ilgilenirseniz sevinirim arkadaşlar teşekkür ederim

Geri